( aşşağıda bıdıbıdı ve bıdıbıdıdestek seslenenlerin bizimkiler olduğunu anlar ve hızlı hızlı merdivenleri çıkmaya başlarlar )
10 Dakika Sonra nihayet buluşulmuştur
bıdıbıdı: arkadaşlar sizin ne işiniz var burda, ben size kimse gelmesin dememişmiydim
bıdıbıdıdestek : evet adminimiz size söyledi neden geldiniz
oyun_delisi: sizden bi haber çıkmayınca bizde belki şeyy, yaniii ( bunlarada iyilik yaramıyoo yaavv töbe töbee )
cr@zy: evet adminim başınıza bişey geldiyse belki size yardım edebiliriz diye düşündük, öyle değilmi denizindibi
denizindibi: evet adminim evet, yardımımız dokunur belki size diye geldik biz ama
oyun_delisi: evet adminim siz hiç bişe görmedinizmi
bıdıbıdı: siz ne gördünüz ki
( hepbirağızdan olanları anlatmaya başlarlar )
bıdıbıdı: ya arkadaşlar şunu tek tek anlatın, anlamıyorum sizi
bıdıbıdıdestek : evet arkadaşlar teker teker anlatın, anlamıyo adminimiz
(olayları oyun delisinin anlatmasına karar verirlir, oyun delisi olan biten herşeyi bir bir anlatmaya başlar bu sırada dışardakiler gemidekiler için endişelenmeye başlamış, kendi aralarında konuşmaya devam etmektedirler )
10 Dakika Sonra nihayet buluşulmuştur
bıdıbıdı: arkadaşlar sizin ne işiniz var burda, ben size kimse gelmesin dememişmiydim
bıdıbıdıdestek : evet adminimiz size söyledi neden geldiniz
oyun_delisi: sizden bi haber çıkmayınca bizde belki şeyy, yaniii ( bunlarada iyilik yaramıyoo yaavv töbe töbee )
cr@zy: evet adminim başınıza bişey geldiyse belki size yardım edebiliriz diye düşündük, öyle değilmi denizindibi
denizindibi: evet adminim evet, yardımımız dokunur belki size diye geldik biz ama
oyun_delisi: evet adminim siz hiç bişe görmedinizmi
bıdıbıdı: siz ne gördünüz ki
( hepbirağızdan olanları anlatmaya başlarlar )
bıdıbıdı: ya arkadaşlar şunu tek tek anlatın, anlamıyorum sizi
bıdıbıdıdestek : evet arkadaşlar teker teker anlatın, anlamıyo adminimiz
(olayları oyun delisinin anlatmasına karar verirlir, oyun delisi olan biten herşeyi bir bir anlatmaya başlar bu sırada dışardakiler gemidekiler için endişelenmeye başlamış, kendi aralarında konuşmaya devam etmektedirler )

)
(Mehmet Nacar)

teşekkürler adminim