Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
bıdıbıdı uçağı ıssız bi adaya düşerse:)
started by cr@zy
22 October 2008
17-year-old topic
152 Replies
77.521
canınmı sıkıldı cr@zy amacım can sıkmak değil arkadaşlar kusura bakmayın kötü bişe demedim buraya kadar getirmeniz bile zeki ve yaratıcı insanlar olduğunuzu gösterir dahada yaratıcı olabilirsiniz diye düşünmüştüm. kırılmanıza yada üzülmenize sebep olduysam özür dilerim

denizindibi: hadi arkadaşlar plana katkıda bulunmak isteyen varmı, A ve B planı olarak ayırdık biz
cr@zy: oo denizindibi aştın sen artık
oyun_delisi: palnımıza bide C planını ekleyelim arkadaşlar , bunun adıda oyun_delisinCe olsun
su_perisi: hadi arkadaşlar olmuyo ama, biraz daha yaratıcı olabilirsinzi
gusselim : yaa planı açıklayın sonra konuşalım arkadaşlar
tatlı cadı : arkadaşlar muhabbet için başka biyere gidin burası muhabbet yeri değil
su_perisi : allam heyecandan ölücem hadi ama planı açıklayın
bıdıbıdı: birdaha konuşan olursa sorgusuz sualsiz banlarım ona göre
bıdıbıdıdestek: sayın adminim bana ihtiyacınız olursa seslenin, ben buralardayım, mobil desteğe bi bakiim
cr@zy: oo denizindibi aştın sen artık
oyun_delisi: palnımıza bide C planını ekleyelim arkadaşlar , bunun adıda oyun_delisinCe olsun
su_perisi: hadi arkadaşlar olmuyo ama, biraz daha yaratıcı olabilirsinzi
gusselim : yaa planı açıklayın sonra konuşalım arkadaşlar
tatlı cadı : arkadaşlar muhabbet için başka biyere gidin burası muhabbet yeri değil
su_perisi : allam heyecandan ölücem hadi ama planı açıklayın
bıdıbıdı: birdaha konuşan olursa sorgusuz sualsiz banlarım ona göre
bıdıbıdıdestek: sayın adminim bana ihtiyacınız olursa seslenin, ben buralardayım, mobil desteğe bi bakiim

oyundelisi : şu su perisinin haleti ruhuyetini inceleyebilirmiyiz sayın denizindibi
denizindibi : şimdi şöyleki, uçağın düşüşü esnasında su_perisi sarsılmadan kaynaklı bi travmatik komplekse girmiştir, biz buna kendi aramızda tribal enfeksiyon diyoruz sayın oyun_delisi
oyun_delisi: ooo biz haleti ruhiyesini sorduk o bize bi yığın laf saydı, anlamadımki yavvv
su_perisi : bu yüzden heyecan yaptım sanırım, ama sizi üzmek istememiştim
oyun_delisi: ooo biz haleti ruhiyesini sorduk o bize bi yığın laf saydı, anlamadımki yavvv
su_perisi : bu yüzden heyecan yaptım sanırım, ama sizi üzmek istememiştim

cr@zy: arkadaşlar su_perisi haklı yaratıcı olalım kurtulalım burdan artık
burcu_06_76: evet ya sabahtan beri bi kurtuluş yolu bulamadınız canım sıkıldı diyorum anlamıyosunuz
büşra44: ben bi karnımı doyursam kutuluş yolunu bulucam ama acıktııımm
tatlı cadı: ben ateş yaktım belki karanlıkta ateşi gören olur kurtarmaya gelirler bizi
angel girl:gür ateşler yanar,duman tütmeden.Hiç duman tütermi sevgi bitmeden.Halimi kimseye belli etmeden,Kırgınlık korunda pişer giderim.Mehmet Nacar
oyun delisi: allam yaa yine başladı
güsselim: korda pişmek vay bee fotoğraf makinası olsaydıda cekseydim illa öğrencem resim yüklemesini saklardım o zaman kadar
cr@zy: off kim korda yanıyo yaa gece gece yapmayın arkadaşlar korkuyoruumm
denizindibi: aradıklarımı bulamıyorum,bulduklarımı arıyorum noluyo burda ya
oyun delisi: ee sonunda olacağı buydu geldiler geldilerr herkezin ayaklarına bakın
denizindibi: aman boşver ayakları gel bi defa öpecem seni yavruumm
oyun delisi: ıhh tamam bi kişi eksik dönüyoruz arkadaşlar denizindibini kaybettik
burcu_06_76: evet ya sabahtan beri bi kurtuluş yolu bulamadınız canım sıkıldı diyorum anlamıyosunuz
büşra44: ben bi karnımı doyursam kutuluş yolunu bulucam ama acıktııımm
tatlı cadı: ben ateş yaktım belki karanlıkta ateşi gören olur kurtarmaya gelirler bizi
angel girl:gür ateşler yanar,duman tütmeden.Hiç duman tütermi sevgi bitmeden.Halimi kimseye belli etmeden,Kırgınlık korunda pişer giderim.Mehmet Nacar
oyun delisi: allam yaa yine başladı
güsselim: korda pişmek vay bee fotoğraf makinası olsaydıda cekseydim illa öğrencem resim yüklemesini saklardım o zaman kadar
cr@zy: off kim korda yanıyo yaa gece gece yapmayın arkadaşlar korkuyoruumm
denizindibi: aradıklarımı bulamıyorum,bulduklarımı arıyorum noluyo burda ya
oyun delisi: ee sonunda olacağı buydu geldiler geldilerr herkezin ayaklarına bakın
denizindibi: aman boşver ayakları gel bi defa öpecem seni yavruumm
oyun delisi: ıhh tamam bi kişi eksik dönüyoruz arkadaşlar denizindibini kaybettik

su_perisi wrote:daha yaratıc olalım arkadaşlarKonu : Dün, saat 01:19 da Açılmış
Yani 23 saat geçti
438 Gösterim 86 Cevap , cevapların %80 i beyin fırtınası..
Yaratıcılık bu olsa gerek.. tebrikler crazy.player tebrikler..
Yönetim Yardımcı Hesabı.
="bIdIbIdIDestek"]denizindibi: bıdıbıdı destekten tam destek geldi, planı uygulamaya koyuyoruz arkadaşlar, hadi cr@zy ilk adım sendensu_perisi wrote:daha yaratıc olalım arkadaşlarKonu : Dün, saat 01:19 da Açılmış
Yani 23 saat geçti
438 Gösterim 86 Cevap , cevapların %80 i beyin fırtınası..
Yaratıcılık bu olsa gerek.. tebrikler crazy.player tebrikler..
cr@zy: evet yaa daha ne yapayım sizin için, yaratıcılıksa ben burdayım, destekte bıdıbıdıdestek, sorun olursa sayın adminimiz var, hadi arkadaşlar planı uyguluyoruz
betül42: allahım sana şükürler olsun, biliyodum biliyodum

15 dakika sonra
(bu arada, uzun zamandır dinledikleri fakat koordinatlarını henüz yeni çözebildikleri sesin geldiği yön tespit edilir ve o anda herkes otarafa doğru bakmaya başlamıştır, ses kimi zaman bir çığlık kimi zaman nara şeklini almaktadır, hiç bir bıdıbıdı üyesi sesin geldiği yerde ne ile karşılaşılacağını bilmemektedir, herkeste ürpertiyle beraber garip bir sessizlik hüküm sürmektedir, herkes adminden gelecek küçücük bir işareti beklemektedir , ......)
bıdıbıdıdestek: sayın adminim sesin geldiği yön şu ilerdeki ağaçlık bölgeden geliyor
(ağaçlık bölge tamda uçak düşerken çarptığı bölge ile aynı yerdir )
bıdıbıdı : arkadaşlar kimse birbirinden bağımsız hareket etmesin, henüz ne ile karşılaşacağımızı bende bilmiyorum, herhangi bir sorun olursa lütfen önce bana bildirin
cr@zy: sayın adminim birlikte ilerlersek sorun olmaz sanırım
oyun_delisi: ne sorun olacak yavv töbe töbe korkutma şimdi bizi
gusselim : belkide bizden önce satanistler yaşamış olabilir bu adada, arkadaşlar korkmayın, satanist ayinleriyle ilgili herşeyi biliyorum
su_perisi: gusselim sende fikir vermek yerine neler söylüyosun, belkide bi filme konu olacak şeyleri göreceğiz orda, ayy bayılırım öyle şeylere
fatih.hat: sahar sakın ayrılma yanımdan, ağar bişey görürsek sen arkama saklan
sahar: evet evet , arkandayım zaten
bıdıbıdı: hazırmısınız arkadaşlar ilerliyoruz
bıdıbıdıdestek: hepbirlikte ve birbirimizden ayrılmadan
( yavaş yavaş sesin geldiği yöne doğru ilerlenmeye başlanır ........ )
(bu arada, uzun zamandır dinledikleri fakat koordinatlarını henüz yeni çözebildikleri sesin geldiği yön tespit edilir ve o anda herkes otarafa doğru bakmaya başlamıştır, ses kimi zaman bir çığlık kimi zaman nara şeklini almaktadır, hiç bir bıdıbıdı üyesi sesin geldiği yerde ne ile karşılaşılacağını bilmemektedir, herkeste ürpertiyle beraber garip bir sessizlik hüküm sürmektedir, herkes adminden gelecek küçücük bir işareti beklemektedir , ......)
bıdıbıdıdestek: sayın adminim sesin geldiği yön şu ilerdeki ağaçlık bölgeden geliyor
(ağaçlık bölge tamda uçak düşerken çarptığı bölge ile aynı yerdir )
bıdıbıdı : arkadaşlar kimse birbirinden bağımsız hareket etmesin, henüz ne ile karşılaşacağımızı bende bilmiyorum, herhangi bir sorun olursa lütfen önce bana bildirin
cr@zy: sayın adminim birlikte ilerlersek sorun olmaz sanırım
oyun_delisi: ne sorun olacak yavv töbe töbe korkutma şimdi bizi
gusselim : belkide bizden önce satanistler yaşamış olabilir bu adada, arkadaşlar korkmayın, satanist ayinleriyle ilgili herşeyi biliyorum
su_perisi: gusselim sende fikir vermek yerine neler söylüyosun, belkide bi filme konu olacak şeyleri göreceğiz orda, ayy bayılırım öyle şeylere
fatih.hat: sahar sakın ayrılma yanımdan, ağar bişey görürsek sen arkama saklan
sahar: evet evet , arkandayım zaten
bıdıbıdı: hazırmısınız arkadaşlar ilerliyoruz
bıdıbıdıdestek: hepbirlikte ve birbirimizden ayrılmadan
( yavaş yavaş sesin geldiği yöne doğru ilerlenmeye başlanır ........ )
...............................................................
10 dakika sonra
( sesin geldiği yere varılmıştır, yaklaştıkça dahada ürkünç bir hal almaktadır , olası birşeye karşı herkes hazırdır korkuyla birlikte tabii
)bıdıbıdı: kim var ordaaaaa
.......... : aaah oofff aaaaaaaaaa benim benim kurtarın beni
bıdıbıdı: sende kimsin
.................... : benim adminim benimm yardım edin kurtarın beni
bıdıbıdı: sende kimsin göremiyoruz seni, nerdesin
................. : benim adminim sugababe , yukarıya bakın burdayım, uçak düşerken bu ağaca çarptı, ve ben ağaçta asılı kaldım, yardım edin indirin beni burdan
çok korkuyorum adminim, ne zamandır gelmenizi bekliyodum
bıdıbıdı: sugababe, sende mi burdaydın
sugababe: evet adminim, beni hiç farketmediniz , burda asılı kaldım, korkudan bayılmışım, kendime geldiğimde siz çoktan uzaklaşmıştınız
oyun delisi: haydaaaa bu irenç ses senden mi çıkıyodu sugababe, korkuttun bizi
sugababe :
bıdıbıdı : arkadaşlar yardım edin sugababeyi ordan indirmemiz lazım
bıdıbıdıdestek: destekliyorum sizi adminim
gusselim : bizde sandık ki, yani şeyy bu adada böyle bi çığlık, yani satanistler ayin falan yapıyo sandık
su_perisi: off yaaa bende heyecanlandım boşuna
oyun_delisi: allam şimdi birini öldürücem
denizindibi :
cr@zy: ya gülüp durma sende, oyun delisi sus, yine geldiler denizindibine

dr.k_ünal: allahım iyiki ilkyardım çantam yanımdaymış, yaralara pansuman yapmak lazım
bıdıbıdı: dr.k_ünal sen sugababeyle ilgilen biz etrafı bi araştıralım başka biri kalmışmı diye
bıdıbıdıdestek: bende sizinle geliyorum adminim
bıdıbıdı: evet sana ihtiyacım olabilir
cr@zy: adminim banada ihtiyacınız olabilir mi
denizindibi: adminim cr@zy bizimle kalsın
tatlı_cadı: admi,nim bende sizinle geleyim, belki yiyecek bişeyler bulabilirim
oyun_delisi: ooo oooo herkes giderse biz burda napıcaz yaa, allam akıl fikir ver
( bıdıbıdı, tatlı cadı ve bıdıbıdı destek uzaklaşırlar )
su_perisi: daha yaratıcı fikirlere ihtiyacımız var arkadaşlar hadi gayret edin
gusselim : yaratıcılık derken satanist resimlerini nerelerde kullanacağım geldi aklıma
oyun_delisi: hönk
stralis : arkadaşlar cebimde küçük bi çakı var işimize yararmı
oyun_delisi : ( evet evet benim bi çakıya ihtiyacım vardı zaten , en azından birinin kolunu kesmek için gerekebilir
)
denizindibi: aa o çakıyı yön bulmada kullanabiliriz belki
cr@zy: yok daha neler
fatih.hat: arkadaşlar fizik dersinde görmüştüm sanırım
o çakıyla ikitane çubuk yontup birbirine sürtmek marifetiyle ateş yakabiliriz 
bıdıbıdı: dr.k_ünal sen sugababeyle ilgilen biz etrafı bi araştıralım başka biri kalmışmı diye
bıdıbıdıdestek: bende sizinle geliyorum adminim
bıdıbıdı: evet sana ihtiyacım olabilir
cr@zy: adminim banada ihtiyacınız olabilir mi
denizindibi: adminim cr@zy bizimle kalsın
tatlı_cadı: admi,nim bende sizinle geleyim, belki yiyecek bişeyler bulabilirim
oyun_delisi: ooo oooo herkes giderse biz burda napıcaz yaa, allam akıl fikir ver
( bıdıbıdı, tatlı cadı ve bıdıbıdı destek uzaklaşırlar )
su_perisi: daha yaratıcı fikirlere ihtiyacımız var arkadaşlar hadi gayret edin
gusselim : yaratıcılık derken satanist resimlerini nerelerde kullanacağım geldi aklıma
oyun_delisi: hönk
stralis : arkadaşlar cebimde küçük bi çakı var işimize yararmı
oyun_delisi : ( evet evet benim bi çakıya ihtiyacım vardı zaten , en azından birinin kolunu kesmek için gerekebilir
)denizindibi: aa o çakıyı yön bulmada kullanabiliriz belki
cr@zy: yok daha neler
fatih.hat: arkadaşlar fizik dersinde görmüştüm sanırım
o çakıyla ikitane çubuk yontup birbirine sürtmek marifetiyle ateş yakabiliriz o esnada sugababe'nin yaralarına bakan dr.k_ünal, teşhisi koyar )
dr.k_ünal: sugababe iyi arkadaşlar, sadece birkaç sıyrık önemli birşeyi yok
denizindibi: ya sugababe çarpma esnasında bayıldığını söyledi, psikolojik olarak etkilendi tabii, bide ben incelesem
cr@zy: denizindibi şimdi bununla vakit kaybetmeyelim
denizindibi: burdan kurtulduktan sonra incelerim ama tamam mı
oyun_delisi: (içinden binlerce şey demektedir
)
denizindibi: bıdıbıdı gelene kadar bekleyelim mi burda
cr@zy : giderken bişey demediler, bizi burda bulurlar bence bekleyelim
büşra44: o esnada oyun oynayalımmı
dr.k_ünal: sugababe iyi arkadaşlar, sadece birkaç sıyrık önemli birşeyi yok
denizindibi: ya sugababe çarpma esnasında bayıldığını söyledi, psikolojik olarak etkilendi tabii, bide ben incelesem
cr@zy: denizindibi şimdi bununla vakit kaybetmeyelim
denizindibi: burdan kurtulduktan sonra incelerim ama tamam mı
oyun_delisi: (içinden binlerce şey demektedir
)denizindibi: bıdıbıdı gelene kadar bekleyelim mi burda
cr@zy : giderken bişey demediler, bizi burda bulurlar bence bekleyelim
büşra44: o esnada oyun oynayalımmı

su_perisi: yaa büşra daha yaratıcı bişey bul oyun oynanırmı bu halde
büşra44: selin biz yemek arayalım ozaman
en yaratıcı fikir bu olsa gerek
selin44. evet büşra biz birlikte yiyecek bişeyler arayalım, tatlı cadı ve bıdıbıdı gelene kadar bişeyler buluruz
( Büşra44 ve selin44 yemek aramak için topluluktan ayrılırlar )
cr@zy: fazla uzaklaşmayın ama seslendiğimizde geri dönün
oyun_delisi : acaba bende bi kaç kuru kafa daha bulabilirmiyim
(oyun_delisi kurukafaları düşünmektedir)
büşra44: selin biz yemek arayalım ozaman
en yaratıcı fikir bu olsa gerek
selin44. evet büşra biz birlikte yiyecek bişeyler arayalım, tatlı cadı ve bıdıbıdı gelene kadar bişeyler buluruz
( Büşra44 ve selin44 yemek aramak için topluluktan ayrılırlar )
cr@zy: fazla uzaklaşmayın ama seslendiğimizde geri dönün
oyun_delisi : acaba bende bi kaç kuru kafa daha bulabilirmiyim
(oyun_delisi kurukafaları düşünmektedir)
(10 dk sonra)
büşra44: heeeyyy arkadaşlar bulduuuukkkkk
selin44: eee ben tarih yazıcam demiştim
oyun delisi: tarihi sonra yazsan ne buldunuz ne yiyoruz
büşra44: arkadaşlar şu ağaçlık bölgenin arkasında kıyıya saplanmış gemi bulduk
cr@zy: adminimle tatlı cadım gelmeden şurdan şuraya ayrılmam
denizindibi: ya merak etmee cr@zy onlarla beyinsel temasa gecer yerimizi bildiririz
oyun delisi: allam yaa tek beyinsel temas kalmıştı oda tamam
selin44: arkadaşlar bıdıbıdı ve tatlı cadı da ordalar biz oraya yönlendirdik
güsselim: ee gemide kaptan falan varmıki tek başımıza değiliz bu adada oleeyyy
selin44: yok güsselim kaptandan geriye yanlızca kuru kafası kalmış
oyun delisi: işte buuu kuru kafa avatarlarım çoğalıyooo hadiyin gidelim
cr@zy: ben gelmem
ya o lanetli gemiyse içinde hayaletler falan varsa ayyy
denizindibi: korkma cr@zy ben yanında yım yanlız bırakmıcam seni
cr@zy: odaha kötü yaa bide orda başlarsın çocukluğuma inmeye
su_perisi: arkadaşlar gidiyomuyuz burdan sıkıldım hep aynı muhabbet belki gemide yaratıcılığınızı kullanır kurtuluş yolu bulursunuz
burcu_06_76: canım sıkıldıııııııııııııııııııııııııı
bıdıbıdıDestek: evet herkez benim verdiğim koordinatları izlesin arkadaşlar gidiyoruz
büşra44: heeeyyy arkadaşlar bulduuuukkkkk
selin44: eee ben tarih yazıcam demiştim
oyun delisi: tarihi sonra yazsan ne buldunuz ne yiyoruz
büşra44: arkadaşlar şu ağaçlık bölgenin arkasında kıyıya saplanmış gemi bulduk
cr@zy: adminimle tatlı cadım gelmeden şurdan şuraya ayrılmam
denizindibi: ya merak etmee cr@zy onlarla beyinsel temasa gecer yerimizi bildiririz
oyun delisi: allam yaa tek beyinsel temas kalmıştı oda tamam
selin44: arkadaşlar bıdıbıdı ve tatlı cadı da ordalar biz oraya yönlendirdik
güsselim: ee gemide kaptan falan varmıki tek başımıza değiliz bu adada oleeyyy
selin44: yok güsselim kaptandan geriye yanlızca kuru kafası kalmış
oyun delisi: işte buuu kuru kafa avatarlarım çoğalıyooo hadiyin gidelim
cr@zy: ben gelmem
ya o lanetli gemiyse içinde hayaletler falan varsa ayyy
denizindibi: korkma cr@zy ben yanında yım yanlız bırakmıcam seni
cr@zy: odaha kötü yaa bide orda başlarsın çocukluğuma inmeye
su_perisi: arkadaşlar gidiyomuyuz burdan sıkıldım hep aynı muhabbet belki gemide yaratıcılığınızı kullanır kurtuluş yolu bulursunuz
burcu_06_76: canım sıkıldıııııııııııııııııııııııııı
bıdıbıdıDestek: evet herkez benim verdiğim koordinatları izlesin arkadaşlar gidiyoruz

su_perisi wrote:daha yaratıc olalım arkadaşlar
su_perisi wrote:canınmı sıkıldı cr@zy amacım can sıkmak değil arkadaşlar kusura bakmayın kötü bişe demedim buraya kadar getirmeniz bile zeki ve yaratıcı insanlar olduğunuzu gösterir dahada yaratıcı olabilirsiniz diye düşünmüştüm. kırılmanıza yada üzülmenize sebep olduysam özür dilerimbence burda harikalar yaratıyolar.Haksızlık yapyosunuz arkadaşlara
Siz devam edin arkadaşlar gerçekten cok güzel
( herkes Büşra44 ve Selin44 ün seslendiği tarafa doğru ilerlemeye başlamıştır , bu arada bıdıbıdıdestek, desteğini hiç esirgemeden topluluğun önünde yürümektedir, karşı taraftan tatlı cadı ve bıdıbıdı geliyodur , sugababe dr.k_ünala minnettar bi vaziyette arkasından yürümektedir . )
büşra44: yemek bulamadığımız için çok üzgünüm, şuan sadece yemeğe odaklıyım arkadaşlar gemide yiyecek bişeylerde vardır inşallah
betül42: dua edelim arkadaşlar gemiyi bulduğumuz için dua edin
selin44: bakın arkadaşlar tarihe imzamı bu sayede atmış bulunmaktayım
oyun delisi: milletin derdine bak yaa, biri acıkır biri tarih yazar biri yemek bulamadı diye üzülür , töbe allam töbe yavv
sıla: admin sorularıma cevap vermeden bende şurdan şuraya gitmem, admine söyleyin bekliyorum
oyun delisi: haydaaa allam yaa delirmede ne yap, hönk diye kaldım valla yavv
(selin44 hala tarih yazacağı için sevinmektedir)
güsselim: satanist gemisi falan olmasın bu, arkadaşlar herhangi bi işaret falan görürseniz anlamını açıklayabilirim
selin44: kurukafalar satanistlere ait bi işaretmidir diyosun yani
oyun delisi: yok yok onlar bana ait işaretler, daha önceden burda öldürdüğüm insan kafaları onlar, şimdide avatar yapmak için toplıycam işte
( allam inşallah korkmuşlardırda şu muhabbete bi son verirler
)
cr@zy: allahım nolur hayalatele falan karşılaşmayalım
betül42: amiiiiin
denizindibi: korkma cr@zy bişey olmaz, hem hayaletler kötü yaratıklar değiller
cr@zy: odaha kötü yaa bide orda başlarsın çocukluğuma inmeyeheee bide kanka ol istersen
oyun_delisi: onlar benim kankalarım yaa korkma cr@zy
cr@zy:
su_perisi: hadi ama arkadaşlar, mantıklı olun biraz, ne hayaleti , hem bunda bi korku unsuru göremiyorum ben
selin44: tabii ya dedim size gönül gözünüzle bakın
burcu_06_76: belki gemide uğraşacak bişeylerde vardır, canım sıkılmaz belki
oyun_delisi: sen hele bi gel, uğraşacak bişeyler buluruz sana
(bıdıbıdı ve bütün üyeler aynı noktada buluşmuşlardır artık, gemiye yanaşma cesareti göstermesi için bütün üyeler bıdıbıdı'nın harekete geçmesini beklemektedir )
bıdıbıdı: arkadaşlar birkişi benimle gelsin, diğerleri herhangi bir kötü ihtimale karşı burda kalsın, bişey olursa uçağa doğru koşmaya başlayın
betül42: allahın izniyle hiçbişey olmaz adminim
bıdıbıdıdestek: ben sizinle geleyim adminim, diğerleri tatlı cadıyla birlikte burada kalsınlar
gusselim: isterseniz bende sizinle gelebilirim sayın adminim, belki bi yardımım olur ben pek korkmam böyle şeylerden
bıdıbıdı: hayır sende arkadaşlarınla kal, yine tekrarlıyorum eğer kötü bişey olacak olursa uçağın olduğu yöne doğru koşmaya başlayın ve birbirinizden sakın ayrılmayın
( o esnada bütün topluluk büyülenmiş gözlerle gemiye doğru bakmaktadır , geminin büyüsüne kapılmış bıdıbıdının söylediklerini duymaz hale gelmişlerdir )
büşra44: yemek bulamadığımız için çok üzgünüm, şuan sadece yemeğe odaklıyım arkadaşlar gemide yiyecek bişeylerde vardır inşallah
betül42: dua edelim arkadaşlar gemiyi bulduğumuz için dua edin
selin44: bakın arkadaşlar tarihe imzamı bu sayede atmış bulunmaktayım
oyun delisi: milletin derdine bak yaa, biri acıkır biri tarih yazar biri yemek bulamadı diye üzülür , töbe allam töbe yavv
sıla: admin sorularıma cevap vermeden bende şurdan şuraya gitmem, admine söyleyin bekliyorum
oyun delisi: haydaaa allam yaa delirmede ne yap, hönk diye kaldım valla yavv
(selin44 hala tarih yazacağı için sevinmektedir)
güsselim: satanist gemisi falan olmasın bu, arkadaşlar herhangi bi işaret falan görürseniz anlamını açıklayabilirim
selin44: kurukafalar satanistlere ait bi işaretmidir diyosun yani
oyun delisi: yok yok onlar bana ait işaretler, daha önceden burda öldürdüğüm insan kafaları onlar, şimdide avatar yapmak için toplıycam işte
( allam inşallah korkmuşlardırda şu muhabbete bi son verirler
)cr@zy: allahım nolur hayalatele falan karşılaşmayalım
betül42: amiiiiin
denizindibi: korkma cr@zy bişey olmaz, hem hayaletler kötü yaratıklar değiller
cr@zy: odaha kötü yaa bide orda başlarsın çocukluğuma inmeyeheee bide kanka ol istersen
oyun_delisi: onlar benim kankalarım yaa korkma cr@zy
cr@zy:
su_perisi: hadi ama arkadaşlar, mantıklı olun biraz, ne hayaleti , hem bunda bi korku unsuru göremiyorum ben
selin44: tabii ya dedim size gönül gözünüzle bakın
burcu_06_76: belki gemide uğraşacak bişeylerde vardır, canım sıkılmaz belki
oyun_delisi: sen hele bi gel, uğraşacak bişeyler buluruz sana
(bıdıbıdı ve bütün üyeler aynı noktada buluşmuşlardır artık, gemiye yanaşma cesareti göstermesi için bütün üyeler bıdıbıdı'nın harekete geçmesini beklemektedir )
bıdıbıdı: arkadaşlar birkişi benimle gelsin, diğerleri herhangi bir kötü ihtimale karşı burda kalsın, bişey olursa uçağa doğru koşmaya başlayın
betül42: allahın izniyle hiçbişey olmaz adminim
bıdıbıdıdestek: ben sizinle geleyim adminim, diğerleri tatlı cadıyla birlikte burada kalsınlar
gusselim: isterseniz bende sizinle gelebilirim sayın adminim, belki bi yardımım olur ben pek korkmam böyle şeylerden
bıdıbıdı: hayır sende arkadaşlarınla kal, yine tekrarlıyorum eğer kötü bişey olacak olursa uçağın olduğu yöne doğru koşmaya başlayın ve birbirinizden sakın ayrılmayın
( o esnada bütün topluluk büyülenmiş gözlerle gemiye doğru bakmaktadır , geminin büyüsüne kapılmış bıdıbıdının söylediklerini duymaz hale gelmişlerdir )
cr@zy: arkadaşlar bu gemi cok lüks bi gemiye benziyo nolmuşta burda kalmış acaba
denizindibi: evet yaa titanik gibi abi şansımız varki batmamış
oyun delisi: bu gidişle biz onuda batırırız koca uçağı düşüttürdük bee gemiyimi batıramıcaz
tatlı cadı: inşallah içinde fırında vardır yemek yaparım size
güsselim: içerde kuru kafalar varsa fareler falanda vardır ne kadar ürpertici hadi girelim ya
cr@zy: fare miii
ben fareden cok korkarııııımmmm onlar beni hiç sevmezler küçükken ısırmışlardı beni anneciiiimmm
denizindibi: ee cr@zy kaç yaşlarındaydın farelerle iletişim anında
oyun delisi: allam yaa hiç fırsatı kaçırmıyon denizindibi ,cr@zy can derdinde sen çocukluğa inme derdindesin
(bu arada içerdeki bıdıbıdı ve bıdıbıdıDestekten hala bi ses cıkmamıştır herkezde korku ve endişe çoğalmaktadır)
güsselim: arkadaşlar bırakın ben giriyim içeri bakın ses gelmiyo başlarına kötü bişey gelmiş olabilir
betül_42: allahım sen cümlemizi koru yarabbiimm
denizindibi: evet arkadaşlar 3 kişilik bi grup içeriye girsin diğerleri burda kalsın
cr@zy: ben giricem arkadaşlar burda kalamam tüm cesaretimi topladım korkularımla yüzleşicem
denizindibi: evet o zaman hadiyin ben, oyun delisi, cr@zy içeriye gidiyoruz bizden haber bekleyin arkadaşlar ve ne olursa olsun gemiye gelmeyin
denizindibi: evet yaa titanik gibi abi şansımız varki batmamış
oyun delisi: bu gidişle biz onuda batırırız koca uçağı düşüttürdük bee gemiyimi batıramıcaz
tatlı cadı: inşallah içinde fırında vardır yemek yaparım size
güsselim: içerde kuru kafalar varsa fareler falanda vardır ne kadar ürpertici hadi girelim ya
cr@zy: fare miii
ben fareden cok korkarııııımmmm onlar beni hiç sevmezler küçükken ısırmışlardı beni anneciiiimmm
denizindibi: ee cr@zy kaç yaşlarındaydın farelerle iletişim anında
oyun delisi: allam yaa hiç fırsatı kaçırmıyon denizindibi ,cr@zy can derdinde sen çocukluğa inme derdindesin
(bu arada içerdeki bıdıbıdı ve bıdıbıdıDestekten hala bi ses cıkmamıştır herkezde korku ve endişe çoğalmaktadır)
güsselim: arkadaşlar bırakın ben giriyim içeri bakın ses gelmiyo başlarına kötü bişey gelmiş olabilir
betül_42: allahım sen cümlemizi koru yarabbiimm
denizindibi: evet arkadaşlar 3 kişilik bi grup içeriye girsin diğerleri burda kalsın
cr@zy: ben giricem arkadaşlar burda kalamam tüm cesaretimi topladım korkularımla yüzleşicem
denizindibi: evet o zaman hadiyin ben, oyun delisi, cr@zy içeriye gidiyoruz bizden haber bekleyin arkadaşlar ve ne olursa olsun gemiye gelmeyin

oyundelisi,denizindibi,crazy geminin içinde başlarına geleceklerden habersiz ilk kaptan odasına doğru ilerlemektedirler
cr@zy: neden önce kaptan odasına gidiyoruz sorabilirmiyim ilk adminimle bıdıbıdıDestek'i arasak olmazmıydı
oyun delisi: bende anlamadımki denizindibi bizi neden kaptan odasına götürüyo (allam yaa korkmaya başladım ama caktırmamam lazım)
denizindibi: arkadaşlar orda telsiz falan bulabilir yardım cağırabiliriz sonra adminimizi aramaya cıkarız
cr@zy: vay bee bu benim aklıma hiç gelmemişti harikasın denizindibi atık korkmuyorum kurtulucazzz
cr@zy: neden önce kaptan odasına gidiyoruz sorabilirmiyim ilk adminimle bıdıbıdıDestek'i arasak olmazmıydı
oyun delisi: bende anlamadımki denizindibi bizi neden kaptan odasına götürüyo (allam yaa korkmaya başladım ama caktırmamam lazım)
denizindibi: arkadaşlar orda telsiz falan bulabilir yardım cağırabiliriz sonra adminimizi aramaya cıkarız
cr@zy: vay bee bu benim aklıma hiç gelmemişti harikasın denizindibi atık korkmuyorum kurtulucazzz

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.