LIVE
🏛️ LEGEND Alphabet Soup record held by arinberk for 10 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Iv Tetris record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

ÜSTTEKI ÜYEYI BANLAYABILMEK IÇIN BI BAHANEE BULALIM

started by selin44 18 April 2008 18-year-old topic 614 Replies 252.109
senin ki büyükte noluyor.sanki çok güzel.hem kimmiş bakalım bu avatarındaki dünyaca ünlü kişi.madem dünyaca ünlü ben niye tanımıyom. :D adı ne söle de bilelim. :lol: :lol: :lol:
No Mercyyyyyyyyyyy
cahil şey NELLY FURTADO şimdi tanıdınmı? nelly'i tanımadığın için bannnnnnn :lol: :lol: :lol: :arrow:

o kim ya.ben nerden tanıyım.illa herkesi tanıyacam diye bişey mi var.ne iş yapıyor.esnaf mı, satış elemanımı ne. :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hem sende benim avatarımdaki dünyaca ünlü mark wahlberg i tanıyonmu bakalım.oynadığı filmlerinden sadece birini söle bana.
No Mercyyyyyyyyyyy
beni banlamayı unutmuşsun unuttuğun için bannn ayrıca bnde herkesi tanımak zorunda deilim ayrıca nelly sanatçı :lol: :wink: :arrow:

madem sende herkesi tanımak zorunda değilsin, o zaman bana niye nelly i tanımadığım için cahil diyorsun.hiç yakışıyormu sana. :evil: :)
senin avatarındaki kız sadece bir sanatçı ama benim avatarımdaki hem sanatçı hem film yıldızı hem manken.yani demek ki benim avatarım seninkinden daha üstün.muhahahah. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bu arada bi öncekinde banlamayı unutmusum.o zaman şimdi onun yerine bin kere milyon kere banlıyom.ban ban bannnn :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
cahil demiştim ama şakaydı kızma
:wink: bu konu fazla uzadı o yüsden bannnnnnnnn :lol: :lol: :arrow:

tamam biliyorum şaka yaptığını.bende ölesine takılıyom.sende kızma tamam.muhabbet ediyoz işte.neyse bende konuyu uzatmak için seni banlıyorum.ban.bu arada yenilgiyi kabul ettin heralde.yani benim avatarım her yönden daha iyi.hihi. :)
No Mercyyyyyyyyyyy
gözünün üstünde kaşın var bannnnnnnn :mrgreen: :arrow:

seninkinde yokmu sanki.seninkindende var. o zaman kendinide banla.senin avatarın benim avatardan daha kötü olduğu için baannnnnn. :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
uzun zamandır seni banlamıyordummm bannnnnnnn :lol: :lol: :arrow:

ben seni banlamaktan bıktım.sen banlanmaktan bıkmadın be.gene banlıyorum gene banlıyorum.bannn baannnn
No Mercyyyyyyyyyyy
nickini beğenmediğim içinn bannnnnnnn :lol: 8) :arrow:

selin adından kaybediyo hemen banlayalımmmmmmmmmmmmmmmm

beni banlamayın daha yeni geldim :D
adıma nolmuş be :evil:
yeni olduğun için bannnnn :evil: :arrow:

işte öyle bişey bulamadım ondan :D

beni banladığın için sana bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :evil:
imzan yok bannnnnn
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
çok imzan var bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 8)
acemi üye olduğun için bannnnnnn bannnnn bannnnn :lol: :lol: :lol: :lol:
No Mercyyyyyyyyyyy
daimi olup daimi olmadığın için bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:D:D
ben daimiyim.sadece 2 günlüğüne yaylaya gittim.sevgilim yanına.
hakkımda yanlış düşündüğün için BAN.
zuhahahahahahaha. :D :D :D :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :) :) :shock: :? :? :?
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.