LIVE
🏛️ LEGEND Rock Keyboard Gestures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Black Game record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

ÜSTTEKI ÜYEYI BANLAYABILMEK IÇIN BI BAHANEE BULALIM

started by selin44 18 April 2008 18-year-old topic 614 Replies 252.099
  Sacmalamaya Basladık ama...Hadı Ban Bann :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
ya seni banlayacak bişey bulamadım.bu seferlik banlamadan geçelim ya. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
nie banlamadan geçiyom kurallara uymadığın için bannn :evil: :lol: :D :arrow:

sen az önce benim ne nickimi ne imzamı ne de avatarımı beğendin.banlıyorum işte seni.baannnnnn :twisted: :twisted: :twisted:
No Mercyyyyyyyyyyy
asıl ben seni banlıyorum hemde bahanesiz hıh :mrgreen: :mrgreen:
NOT : avatarını imzanı değiştir lütfen :lol: :lol: :arrow:

yok yaa.bahanesiz banlayamazsın.hem neyi varmış avatarımın ve imzamın.bence çok güzel.senin avatarındaki kız çokmu güzel sanki.hıh
bu arada beni bahanesiz suçsuz yere banladığın için bende seni banlıyorum.baannnnnnn.
No Mercyyyyyyyyyyy
benim avatarım dünyaca ünlü bi sanatçı ayrıca çok güsel sen kendi avatarına bak bannnnnnnnnnnnnnn :lol: :lol: 8) 8)

benim avatarım da dünyaca ünlü bir aktör, aynı zamanda şarkıcı, aynı zamanda dünyaca ünlü bir manken.ayrıca çok da iyi.hem senin avatarındaki kız güzel değilki.kim demiş güzel diye.baannnnnnn
No Mercyyyyyyyyyyy
ayyyyyy fatih delirecem beni delirtttin yani bannnnnnnnn sen ofline olana kadar oynamıyıcam bu oyunu :lol: :lol:

tamam be ne kızıyon hemen.hem asıl sen delirtecen beni.bende oynamıyacam işte.bu son ve seni son kez banlıyorum. :D :D baaannnnn
No Mercyyyyyyyyyyy
selin artık rahat rahat girip birilerini banlayabilirsin. :D :D :D :D çünkü ben maç izlemeye gidiyorum.şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak :lol: :lol: hepinizi banlayacam hepinizi.zuhahahahaha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: şakaydı şakaydı. :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
ilk yarı yinemi sen yaa yeter bannnnnnnnnnnn :evil: maç sorası yine banlıycam seni :wink: :arrow:

bende seni banlamak için gelmiştim. :twisted: :twisted:
ban ban ban.bala ban, çamura ban, suya ban neye banarsan ban işte :D :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ıyyyyyyyy kötü espri bi daha yapma lütfen :mrgreen: fatih nolcak senn bu halin avatar kötü imza kötü espri yeteneği 0 kızmıyon demi bana git maç başladı isle çabuk bannnnnnnnnn :lol: :lol: :lol: 8) :arrow:

ya buralar çok sıcak o yüzden ben senin olduğun yerde sıcaktır diye düşündüm ve seni serinletmek için soğuk duş etkisi yaratan bir espri yaptım.fena mı yaptık aşk olsun.hem bana kötü diyorsun.senin herşeyin kötü be.avatarındaki kız çirkin.imzan berbat.şimdi saymakla bitmez.ben maç izlemeye gidiyom.senin kötü yanlarını sayacak olursam maç biter.senin kötü şeylerin bitmez.ya umarım sende bana kızmıyorsundur.takılıyorum öylesine.yoksa amacım seni kötülemek değil.rahatsız oluyorsan söyle bi daha yapmam. :D :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
hem maç izliyo hem takım tutmuyo fatih bu nasıl bi üyesin ya bide bni beğenmiyon bannnn işte bannnnnnnnn 8) :lol: :arrow:

daha önce de belirtmiştim maç izlemeyi sevmem ama bu maç izlenir diye.türkiyenin maçı yani.bu maç izlenmezde hangisi izlenir.hem sen beğeniyonda mı ben beğeneyim senin avatarını imzanı nick ini.ya beni konuşturup durma.sevgilimle kavga edecem senin yüzünden şimdi.biraz kıskançtır o yüzden.neyse ben senin bi kez daha banlayacam eğer kusura bakmazsan.nihahahahaha.zuhahaha. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No Mercyyyyyyyyyyy
sevgilinden banane ya bannnnnnn bahanesiz bannnnnn :lol:

ya ne diyon sen ya.senden banane.benden sanane.seni defalarca ve defalarca banlıyorum. :twisted: :twisted:
No Mercyyyyyyyyyyy
avatarın çok küçük bannnnnnnnnnnnn :evil: :arrow:

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.