LIVE
🏛️ LEGEND Speed ​​on the Highway record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Daffin's Studio Adventures record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Bedava 100 Kontör Kazanma Şansını Şimdiden Yakala

started by BIDIBIDI 15 April 2008 18-year-old topic 17 Replies 57.177

BidiBidi Sitesini Ele Güne Reklam Edin , 100 Kontör Alın... :komik:

BidiBidi.com u En Çok Tavsiye Eden Üyemiz ,

Turkcell , Vadofone (Telsim) ve ya Avea Hattı Için 100 KONTÖR KAZANIYOR :shock:

🖼️ image not archived
🖼️ image not archived
🖼️ image not archived

= Bu Etkinliğe Nasıl Katılabirsiniz =

Önce Kendinize Referans Linki Almalısınız. Aşağıdaki Adresten Ücretsiz Olarak Linkin Nasıl Alınacağı Anlatılmıştır.

http://www.bidibidi.com/FORUM/bidibidi- ... u4682.html

Lütfen BURAYA TIKLAYINIZ VE OKUYUNUZ..

= ŞARTLAR - KURALLAR =

Sitemize 5 MESAJ Atan Herkes Yarışmamıza Katılabilir.

Haksız Katılımları Önlemek Amacıyla , Kişi Kendini ve ya "Aynı Bilgisayarı Kullanan Kişileri" (iş arkadaşı , aile..vs gibi ) Referans Gösteremez , Başka Isim ve Kullanıcı Adıyla Kaydolamaz,

Aksini tespit ettiğimiz takdirde ,Üyemiz Yarışmamızdan diskalifiye olacaktır.

Kazanan Üyelerimizin Hediyeleri Temmuz Ayı Içerisinde Verilecektir.

Not : Yurtdışı Yarışma Kapsamı Dışındadır.

Herhangibir Sorunuz Olursa ya da Referans Linkinizi Öğrenmek Isterseniz , Bu Konuya Cevap Yazarak Belirtebilirsiniz

BOL ŞANSLAR..

SON DURUMU GÖRMEK IÇIN BURAYA TIKLAYINIZ...

30 HAZIRAN 2008 Tarihi Itibariyle Yukarıdaki Sonuçlara Göre Sitemizi En Çok Tavsiye Eden Üyemiz Bu Hediyeye Hak Kazanacaktır.
17 Mayıs itibariyle Son Durum

1. ApaCHe 3 üye ile
Angel Girl 3 üye ile

2. gülyabani 2 üye ile

3. CIVCIV 2 üye ile

4. tatlı cadı 2 üye ile

5. KuLL The Conqueror 1 üye ile

6. tolgavolkan44 1 üye ile
-++bende yolladım hatta3uye oldu ama kntr gelmedi
BIDIBIDI wrote: ŞARTLAR - KURALLAR =

Sitemize 5 MESAJ Atan Herkes Yarışmamıza Katılabilir.
Bakın BIDIBIDI açıklamış ama sanırım konuyu okumadan cevap yazdınız öncelikle sitemize 5 mesaj atmanız gerek sizin sadece 2 mesajının var ayrıca her sayfanın üstünde sarı rekte refarns linki var ordan kullanıcı davet edeceksiniz ve davet edilen kullnıcı sizin yolldıgınız linle sitemize üye olacak ve her davet edene kontör hediyesi yok en çok üye davet edene var
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı mrb...ben kazanın yazıldığı forumada yazdım ama sana ulaşamıyorum yeni üye olduğum için özel mesajta atamıyorum...ben seyfullahın arkadaşıyım aynı mahallede oturuyoruz..sen bende tanıyorum deyince tanışmak istemiştim..eğer iletimi alırsan .......hotmail.com adresim yazmanı beklerim öptüm kib
organik şeker wrote:tatlı cadı mrb...ben kazanın yazıldığı forumada yazdım ama sana ulaşamıyorum yeni üye olduğum için özel mesajta atamıyorum...ben seyfullahın arkadaşıyım aynı mahallede oturuyoruz..sen bende tanıyorum deyince tanışmak istemiştim..eğer iletimi alırsan .......hotmail.com adresim yazmanı beklerim öptüm kib
evet alakasız bir konunun altına yazınca sesinizin daha rahat duyulacağını mı zannediyorsunuz??
Öncelikle Kurallarımızı Okuyunuz ,
Sonra Sitemizin tanıştırma , buluşturma , görüştürme yeri olmadığını biliniz.
Iletişim adreslerinin konularda verilmeyeceğini, kafanıza göre esen her konuyu sitemizde istediğiniz yere yazamayacağınızı bilmenizi isteriz.

talebiniz tatlı cadı tarafından duyulmuştur , profilinizde de gerekli düzenlemeleri yapmışsınız, lütfen her konunun altına bu tür mesaj atmayalım. Saygılarımızla
Adminiz haklı ne yapmaya çalısyorsunuz böyle bir konuya cevap yazarak ilgi cekeceksiniz ben bu forumdaki her mesajı okurum gerekli gördügüme cevap yazarım eger size ulaşmak isteseydim en koly seklde ulasırdım beni rahatsız etmeyin ve böyle alaksız mesajlar atmayın. :evil: :evil:

Sayın bıdıbıdı bu mesajları bu konudan silin konu amacından sapmasın
Saygılarla
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
3 Haziran itibariyle Son Durum

ApaCHe 7

Angel Girl 3

gülyabani 2
CIVCIV 2
tatlı cadı 2

KuLL The Conqueror 1
AKIN 1
lord_spartakus 1
tolgavolkan44 1
ben sizi doğru düzgün insanlar sanmıştım..seni seyfullahın arkadaşı sanıp biraz olsun acımızı paylaşmak istemiştim ama artık kalsın ya sen ne biçim insansın..ben sana ne yazıyorum sen kalkmış bana nediyorsun git işine allah aşkına ya tatlı cadımısın nesin...
sen buraya kaza haberinin olduğu yere yazmışsın ben de yeni üyeyim özel mesaj atamadım sana..oraya da yazdım ama bakmadın demekki çünkü hiçbir ileti yazmadın bana...sen seyfullah ayargilin arkadaşı olamazsın tanıdığı bile olamazsın çünkü o mükemmel bir insandı sevecendi..olamazsın yani aslaaaaa..bidahada orda burda çok üzüldüm ona şöyle de böyle yazma üzülseydinnn bunları yapmazdın
adını bile anma sen onun adını ağzına bu kadar da söz sana şimdi napıyosan yap..ayıp be vallahi ayıp be seyfullahın adını bu şekilde anmak istemezdim amaaa..buna sen mecbur ettin beni tatlı cadı..foruma yazdığın malatya elazığ kaza haberini de silin siz haketmiyorsunuz onun adını anmaya
Siz neler diyorsunuz ya :( ,

Gerçekten yazık Gerçekten ayıp , profilinizde üniversite öğrencisi olduğunuz yazıyor , yazdıklarınızla Değil Üniversite Eğitimi , Anaokulunda Verilen Eğitimi Bile Alamadığınız Açıkca Görülüyor.

Acınızı Paylaşmak için , internetten bir arkadaş bulma çabası ve bunun olumsuz sonuçlanması nedeniyle , gerek üyemize hakaretler edip , gerek sitemizde kurallarına aykırı davranmak çok yanlış bir davranış.

Hepinizin acısına saygılıyız ama acınızı dindireceğiniz yer ve kişileri seçme yönteminiz yanlış..

Saygılarımızla
iyi de ben acımı dindirmek için yazmadım onları beni yanlış anladınız galiba..durumu açıklayayım isterseniz..şimdi burda bir konu açılmıştı malatya elazığ yolunda kaza diye ve seyfullah arkadaşımız öldü o kazada yakın arkadaşım..ben de baktım tatlı cadı benim arkadaşımdı bizim komşumuzdu deyince ben de seyfoyla aynı mahallede oturduğum için tatlı cadıyı da tanırım dedim ya da tanımak istedim seyfonun arkadaşını oraya seni tanımak isterim yazdım başka hiçbişey yazmadım kötü bağlamda..ama o beni rahatsız etme falan yazmış sanki ben kötü bişey yapmışım gibi ya da ne bilim başka amaçlar peşindeymişim gibi..ben başka konuların altına yazmak istemedim forumu kullanmayı tam bilmediğim için yanlışlıkla yazdım buraya bunu bana güzel bir dille uyarabilirdi ben hatamı düzeltirdim..ama beni çok ağır bir şekilde buçlamanız zoruma gitti adminnn!!!
:roll: :roll:

neyse.. arkadaşlar son 1 hafta kaldı , sonuçlar aşağıda,

sitemizi gerçekten tavsiye ettiğinizi biliyoruz, fakat sizlere ait linkleri kullanarak tavsiye ederseniz, bu tür etkinliklerimizde sizlere küçük bir hediye gönderme şansımızı artıracaksınız..

ApaCHe 7

Angel Girl 4
tatlı cadı 2
gülyabani 2
CIVCIV 2
tolgavolkan44 1
sahar 1
KuLL The Conqueror 1
AKIN 1
lord_spartakus 1
Angel Girl 10

ApaCHe 9
gülyabani 2
CIVCIV 2
selin44 2
tatlı cadı 2
KuLL The Conqueror 1
AKIN 1
lord_spartakus 1
tolgavolkan44 1

Bu etkinliğimiz kazanan Angel Girl olmuştur, DETAYLARI AÇIKLAYACA?IZ, bundan sonraki üye alımları sonuç değiştirmeyecektir.
Evet arkadaşlar, gerçekten yoğun bir ayı daha geride bıraktık.

Geçen ay ile birlikte çeşitli etkinliklermiz de sona erdi,

Sitemizin Referans Sistemi ile ;

Sitemize En çok üye o davet etti ,

sitemizi en çok o önerdi,

Ve 2. yıl etkinliğimiz kapsamında, yukarıda sözü edilen hediyelerden birine sahip oldu,

Angel Girl

ile iletişime geçtik , armağını hiçbir ücret talep edilmeden verdiği bilgiler doğrultusunda gönderilecektir.

saygılarımızla

işte son dakika çekilmiş olan ekran görüntüsü,

🖼️ image not archived

This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.