LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

BıdıBıdı 2008 Yeni Yıl Mesajı

started by BIDIBIDI 31 December 2007 18-year-old topic 7 Replies 5.988
Acısıyla , tatlısıyla ; üzüntüsü , sevinciyle , kırgınlığı , neşesi ile Bir Yılı Daha Geride Bırakmanın Burukluğuyla, yepyeni bir yıla girmenin büyük coşkusuyla duygularımı dile getirdiğim satırlarda ,

Yeni , Yepyeni Bir Yılın , 2008 in ; Öncelikle Ülkemiz için refah yılı olması , terör örgütlerinden , düşmanlarımızdan sonsuza dek kurtuluş yılı olması ,

sizlerin ise ,

sevdiklerinizle birlikte , her gününüzün hatırlayabildiğiniz en güzel gününüzden güzel , sağlıklı ve huzur dolu geçmesi , her şeyin gönlünüzce olması , dileklerimle.

2008 Yılı Kutlu Mutlu Sağlık Dolu ve Hayırlı Olsun.

[bidibidiresim]https://galeri.bidibidi.com/albumler/bi ... 6171-8.jpg[/bidibidiresim]

Saygılarımla.
merhaba;geçmiş, gelecek,kandil, ramazan bayramınızı,kurban bayramınızı, YENI YIL, 23 nisan,19 mayıs,29 ekim,30 ağustos, 1 mayıs,3 mayıs,5 mayıs,doğum günü(25 mayıs :mrgreen: :mrgreen: ),analar günü,babalar günü, sevgililer günü, kayısı festivali,nevruz ve sizi ilgilendiren tüm günleri toptan kutluyorum.beni bi daha masrafa sokmayın.... :D şaka bi yana herkesin
YENI YILINI KUTLUYORUM SAGLIKLI VE NICE MUTLU YILLARA INŞALLAH
🖼️ image not archived🖼️ image not archived🖼️ image not archived

🖼️ image not archived
BIDIBIDI söylenecek herseyi söylemiş...

Saglıklı, Mutlu, Huzurlu Bir Yıl Geçirmeniz Dileğiyle.

YENI YILINIZ KUTLU OLSUN ...
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Hepiniz Yeni Yılı Kutlu Olsun
IYI SENELER

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Hayırlı Uğurlu Olsun....
BIDIBIDI wrote:Hayırlı Uğurlu Olsun....
Amin
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
BIDIBIDI wrote:Hayırlı Uğurlu Olsun....

amiiiiiiiiiin...
BIDIBIDI herşeyi söylemiş zaten..
inş. yeni yılımızda terör adına birşey kalmaz...
mutlu sağlıklı huzurlu nice yıllara..
[quote]Acısıyla , tatlısıyla ; üzüntüsü , sevinciyle , kırgınlığı , neşesi ile Bir Yılı Daha Geride Bırakmanın Burukluğuyla, yepyeni bir yıla girmenin büyük coşkusuyla duygularımı dile getirdiğim satırlarda ,

Yeni , Yepyeni Bir Yılın , 2008 in ; Öncelikle Ülkemiz için refah yılı olması , terör örgütlerinden , düşmanlarımızdan sonsuza dek kurtuluş yılı olması ,

sizlerin ise ,

sevdiklerinizle birlikte , her gününüzün hatırlayabildiğiniz en güzel gününüzden güzel , sağlıklı ve huzur dolu geçmesi , her şeyin gönlünüzce olması , dileklerimle.

2008 Yılı Kutlu Mutlu Sağlık Dolu ve Hayırlı Olsun.

BENDE AYNISINDAN
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.