LIVE
🏛️ LEGEND Coyote Roll record held by muhammed2002 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND 9 Ball Pool record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bu şarkıcının hangi şarkısı güzel?

started by tatlı cadı 01 November 2007 18-year-old topic 274 Replies 129.898
aşk herşeyi affeder mi.ya aslında dinlemem ama bu sarkısı aklıma geldi.

dumannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
No Mercyyyyyyyyyyy
nereye gider başını alıp sorarsın,
kimbilir durmadan nasıl susarsın,
bilmeden boşuna atıp tutarsın,
su gibi akıp geçer zaman
gezdin tozdun aman aman aman
sazdın sözdün aman aman aman
giderek üzdün bizi zaman
yazdın çizdin aman aman
incecik izdin aman aman
sıraya dizdin bizi zaman

şebnem ferah ?
wazgeçtim dünyadan......

aslı güngör

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum

kalp kalbe karşı derler

sende üzüldü mü

barış manço :?:
gamzedeyim deva bulmam.

düş sokağı sakinleri

ferhat göçer :wink:
evet crazy düş sokağı sakinleri dinlemeyerek çok ama çok sey kacırıyorsun.çünkü harbiden çok güzel sarkıları var ve çok güzel sölüyorlar.yazık ediyorsun kendine yazıııık.bak çok pişman olacaksın düş dinlemeyerek.gel dinle şunları.benim için dinle lütfen kırma su kardeşini.bak öldürecekler seni nolur dinle.hiç acımaları yok bunların. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

gördünüzmü en sonunda beni de delirttiniz.hep sizin yüzünüzden. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat wrote:
gördünüzmü en sonunda beni de delirttiniz.hep sizin yüzünüzden. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ee olacağıda buydu hiç şaşırmadım nedense :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

ferhat göçerr :roll:
biri bana gelsin.mesela sen olabilirsin bu teyzeeeeee.beni delirttiğin.göreceksin sen ama.bende seni delirtmezsem.

ferhat göçmez :D :D :D şaka şaka

aslı güngörmez :) :) :) buda şakaydı

cemali
No Mercyyyyyyyyyyy
cemali kim yaa tek kişimi bu yoksa iki kişimi :bidibidi_msn5: güldüğüme bakma ciddiyim cemali kim :bidibidi_msn23:
ya teyze sen kaç yasındasın.bak gercekten ciddi soruyom.merak ettim.eğer 20 nin üstündeyse bilmen lazım cemali yi.çok güzel bir şarkıları var hatta duymak istiyorum diye.
No Mercyyyyyyyyyyy
20, 25 arasıyım ama hiç duymadım yaa bak merak ettim hee :bidibidi_msn23: :bidibidi_msn23:
yalancıııııııııııııııııı.niye tam yasını sölemiyon.50 yasındasın dimi teyzeeeeeee.bana doğruyu söle yasın kaç
No Mercyyyyyyyyyyy
55 yaşındayım gönlün oldumu fatihh ayyyyyy iyice yaşlandırdın benii ayy :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
iyi tamam be.sende kızların yaşı sorulmaz felsefesindesin.küstüm işte sana.sölemezsen söleme.küüüüüüüüüüüüstüüüüüüüüüüüüm.serçe parmağını uzat küs yapacaz. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
No Mercyyyyyyyyyyy
o felsefeden heç anlamam be fatihh ikiyle dördü yanyana getir işte benim yaşıııımmmmm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

müslüm dinliyonmu teyzesiii :bidibidi_msn23:
anladım teyzeciğim.vah vah.senin yaş bayağı ilerlemiş be teyze.bi ayağın çukurda gibi bişey.hani yaş yetmiş iş bitmiş misali.yarın birgün hoca sorar artık nasıl bilirdiniz.neyse şimdi seninde içini karartmayım diyecem ama gerçekler böyle teyzeciğim. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ya teyze senin ki de soru mu.müslüm baba dinlenmezmi be hoca.

müslüm baba dan yaranamadım deyim bari.

sen dinlen mi müslüm baba.
No Mercyyyyyyyyyyy
ben sadece 2 şarkısını cok seviyom müslümün biri hasret rüzgarları ve tanrı istemesse süper yaaa
evet bende çok seviyorum o sarkılarını.ama diğer sarkıları da güzel ya.ama fazla dinlemek iyi değil bence.insanı bunalıma sürükler.
No Mercyyyyyyyyyyy
yok bende fazla dinlemiyom zaten ben en fazla yıldız tilbe dinliyom çoşturuyo insanı şarkıları :banana: :banana:
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.