LIVE
🏛️ LEGEND If I Were a Scarecrow record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ball Shooting record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Hangi Yaş Aralığındasınız ?

started by BIDIBIDI 15 October 2007 18-year-old topic 32 Replies 14.409
ben pek inanasım gelmiyor ama 22 yaşındayım yıllar çabuk geçiyor arkadaşlar değerini bilin ve hayatınızda hep hüzel bir tebbessüm bırakabileceğiniz anılar yaşayın derim :roll: :roll:
24 yaşındayım ama ne çabuk 24 oldum anlamadım zaman çabuk geçiyo
önceden bi 18 olsaydım derdim ama şimdi 24 yaşında ve 2 çocuk annaseyim(inanamıyorum valla) :bidibidi_msn9: :bidibidi_msn9: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
HAYAT,ININ EN ZOR DÖNEMINI YAŞIYORSUN.HERŞEYE RA?MEN HAYAT GÜZEL MANOLYA :flower: :bidibidisun27:
16:) yaşındayım :):) hayatımı yaşamaktayım :):) okuluma gitmekteyim :):)
OLMAK ISTEDI?IM YAŞTAYIM :bidibidi_msn15: :bidibidi_msn15: :bidibidi_msn15: :bidibidi_msn15: :bidibidi_msn15:
31 yaşında hayatımın baharındayım dermişim hahaaay.Ama yaş hakkatten gidiyor kıymetini bilmek lazım.Bence insanın yaşı deyil yaşama vermiş olduğu kıymet önemlidir.Bizler evrende demiyorum ama dünyada yaratılan enson teknolojilerle donatılmış canlılarız.Ayrıca ben uzaylılarada inanıyorum.saygılarımla
türkiyem
o belli zaten miktat yani uzaylılara inandığın haaaahaaaaaaaa :D :D :D

_
24 yıllık içinde yaşama sevinci olan hayatının en mükemmel yıllarını geçiren maruru bir delikankılıyım :D
https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/19635/2yum6gw.gif
bende 22 yasındayım ve hayatımdan cok memnunum cok güsel geciyo zaman :D
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
yaw tek çocuk benmiyim acaba bende 10 ben burayı çocuklar için oyun zannettim neymiş yaw
Sanırım yaşlanıyorum :D
Gökyüzü o kadar kirli ki, yıkanma gereksinimi duyuyor bugünlerde... Ya da çok duygusal, hep ağlıyor!

Densiz Amatör
This topic was opened 18 years ago. Replying will be possible soon.