LIVE
🏛️ LEGEND Barbie Run record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Candy Christmas record held by bukettttt for 14 years — unbeaten!
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Oruç Öğütü

started by tolgavolkan44 01 October 2007 19-year-old topic 6 Replies 6.443
PEYGAMBERIMIZ BUYURUYORKI:

''Bir oruçluya iftar ettiren kimseye, o oruçlunun sevabı kadar sevap verilir .Ancak o oruçlunun sevabındanda hiç bir şey eksilmez...

tolgavolkan44 wrote:''Bir oruçluya iftar ettiren kimseye, o oruçlunun sevabı kadar sevap verilir .Ancak o oruçlunun sevabındanda hiç bir şey eksilmez...

öğrendiğim iyi oldu :lol: :lol: :lol: tşklrrrr.... ama biraz daha çokkk öğüt olsaydı iyi olurduuu :wink: :D :arrow:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
iyi ya ben bunu biliyordum gerçekten öğrendiğim çok vanderfull oldu saol kardeşim böyle bilgileri bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler
ben bilmiodumm öğrenmiş oldum saol çok teşşekkür ettimm
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
Bişi Değil Zaten Bunu Öğrenmek Ramazanda Iyi olurdu ımkanlarda güzel olurdu

hadis şeriflerde hayatın gerçekleri ve kuralları bize güzelce (s.a.v.) efendimiz tarafından tarif edilmiş. bize sadece uymak kalıyor. cümlemiz layıkı ile uyanlardan oluruz inş. paylaşıma tşk.
tolgavolkan44 wrote:Bir oruçluya iftar ettiren kimseye, o oruçlunun sevabı kadar sevap verilir .Ancak o oruçlunun sevabındanda hiç bir şey eksilmez...
mavikurt32 wrote:hadis şeriflerde hayatın gerçekleri ve kuralları bize güzelce (s.a.v.) efendimiz tarafından tarif edilmiş. bize sadece uymak kalıyor. cümlemiz layıkı ile uyanlardan oluruz inş. paylaşıma tşk
mavikurt32 ye katılıyorum , bize sadece ama sadece uymak kalıyor

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.