LIVE
🏛️ LEGEND Card Sorting record held by aytaç for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Helicopter record held by punısher for 14 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

1+1 Nasıl 3 eder

started by lord_spartakus 29 September 2007 19-year-old topic 40 Replies 21.997
Ama şimdi böle olmas. Lütfen arkdaşaım lord_spartakus şunun cvabını bildiğine eminmisin böyle bişe olmas ki. bikere MATEMATIK FELSEFESI denlen Ideal bilgiler vardır. Mutlak doğru bilgiler bunlar.

O samn 2+2 = 5 mi oluyo

yada 6+5 = 12 :D :D :D

-ahmet abi yaş kaç...

-1961 liyim valla hesabla muhittin

-Abi sen daha gençsin yav yaş 46

-Yaw yok sistem değişti ben yeni sisteme göre 47 yaşındayım yani anlayacağın çok yaşlandım çooooookkk :D

valla hiç inandırıcı gelmiyor. kardeş ama bende merak ettim. oluyo dediğine göre. Biran önce şunun cevabını bilsek diyorum...

PAYLAŞIM IÇIN SAOL...

tolgavolkan44 wrote:O samn 2+2 = 5 mi oluyo

yada 6+5 = 12

eee artık cvbı versen diyorummmm :roll: :roll: :roll:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
yaa ooff çatlıcamm valla bulamadım dersanedeki hocaya sordumm :?: :?: oda bilmiorum dedii çok uğraştı ama bişe yapamadıı bide felsefe öğretmedimden bişe duydumm odtü dedki matematikçiler 2x2 nin 5 yaptığını iddia ediolarmışş ama senelerdir bulamamışlarr doğruyu :? :? bence arkadaşımm boşuna uğraşıozz onlar bulamadıysa biz hiç bulamayıss :wink: :wink:
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
Neyse arkadaşlar bence de bunu cvbı yok. arkadfaşım inş. vardır... bizi böle sitrese sokuyosun..

eeeeeeeeeevvvvvvvvvveeeeeeeeeetttttttttt büyük gün geldi 1+1=3 eder in cevabı geliyorrrrrrrrrr

merak ediyosunuz demi evvveeet edin bende ediyom neyse uzatmayalım büyük sorunun cevabına geçelim....

-----------------------------------------------------------------------------
x=y
x2=x.y
x2-y2=xy-y2
(x+y).(x-y)=y.(x-y)
(x+y)=y
x+x=x
2.x=x
2=1
1+2=1+1
3=1+1

yani 1+1=3 yaaaaa ben buldum...
Üf ya bune gerçekten doğrumu bu :?: :?: :?: :?:

Bu formüller nerden geliyo nasıl geliyo anammmmmmm :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Neyse bunu ben not aldım yarın araştırıcam böyle bişi varmı.. ama doğru gibime geliyo.

saol lord_spartakus bu güzel bi paylaşımdı :D

:shock: :shock: anammm bu ne biçim bi formüll(kusurabakma arkadaşım)ben böle bişe görmedimm bunca öğrencilik hayatım boyuncaa oldukça şaşırtıcıı :shock: :shock: ben bunu öğrenmeye çalışıcamm sende bize anlat bi nasıl yaptınnn
:roll: :roll: ben bi türlü anlamadımmm :!: :!:
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
ya ben yapmadım bende bir flaş vardı oradan buldum sorunun cevabını bende çakamadım o ayrı mesele neyse 1+1=3 ediyormu sonunda evet o zaman sorunun cevabı doğrudur
açıkçası benim hala sorularım varr :?: :?: çok merak ediorumm :idea: :idea: mutlaka araştırıcam bunu
çok mantıksız bi soruydu ve cvbıda bi o kadar mantıksızdı

hala nalamış değilimmmm

allah yardımcımız olsun :lol:
:roll: :roll: :roll:

aminnnnnnnnnnn soruya gelelim 1+1=3 evet 1+1=3 normalde 3 etmez ama burada normal değil bişi itiraf etcem bende inanamadım :lol: :lol: :lol: :lol: ama napayım ben yazıyorsa aynını geçirdim acaba bu soruyu kim bulmuş nese ben daha geniş bilgi topladımmı sizlerle paylaşcam :P :P :P :P
iyi olur....

emeğine sağlıkkk tolgavolkan44 :wink:

YA NE TOLGAVOLKAN44 BUNU BEN YAPTIM LORD_SPARTAKUS LÜTFEN YA EME?IME SAYGI
Başımıza Taş Yağacak GARDAŞIM.

eeee... lord_spartakus daha var mı böyle hikayeler :D :lol: :lol:

ya varda şimdi yanımda yok USB (flaş) bağlantısında oda arkadaşta aldığım ilk gün sizlerle paylaşıcam 8) :D :) :o 8) :lol: :P
kusara bakma lord_spartakus karıştırdımmm.... :lol: :roll:

olmazki ama bundan önce 1 konu daha açmıştım onada tolgavolkan44 yazdınız lütfen biraz daha dikkatli olun :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 8) 8) 8) 8)
karıştırıyorum dedim

doğru benim hatam

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

lord_spartakus....
Insanlık hali karıştırmış olabilir önemli değil dimi.. Büyütmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum :wink: :wink: :wink:

tolgavolkan44 wrote:Büyütmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum

çok iyi düşünmüssün :cry: :cry: :cry:

This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.