LIVE
🏛️ LEGEND Commando Arena record held by BELINAY for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Principal Girl record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

En Çok Kimin Albümü Sattı?

started by BIDIBIDI 15 August 2006 20-year-old topic 2 Replies 2.715
Sanatçıların albüm satışları konusunda en güvenilir kurum olan MÜ-YAP'ın yayınladığı rapor, "Ben çok sattım, sen az sattın" tartışmalarına son noktayı koydu!
Bütün iddialar yalan bu gerçek! Işte MÜ-YAP raporuna göre albümü en çok satan sanatçılar ve kaç adet sattıkları: Ismail YK 300 bin, Serdar Ortaç 220 bin, Mahsun Kımızıgül ise 148 bin....

Adı gibi bomba albümmüş!
Sanatçıların albüm satışları konusunda en güvenilir kurum olan MÜ-YAP'ın yayınladığı rapor, "Ben çok sattım, sen az sattın" tartışmalarına son noktayı koydu! Rapora göre 1 Ocak-30 Haziran 2006 tarihleri arasında çıkan albümler arasında en çok satan Ismail YK'nın 'bomba.bomba. com'u... 'Allah Belanı Versin' şarkısıyla patlayan albüm 300 bin 50 adet satmış. Onu, 'Dansöz' şarkısıyla yaza damgasını vuran Serdar Ortaç'ın 'Mesafe'si izliyor. Ortaç'ın albümü 219 bin 916 adet sattı.

MFÖ listeye giremedi
Üçüncü sırada Mahsun Kırmızıgül var. Kırmızıgül'ün 'Dinle' albümü 147 bin 892 adet satmış durumda. Bu üç albümü 144 bin adetle Intizar ve 125 bin adet satan Funda Arar'ın 'Son Dans' albümü izliyor. MÜ-YAP'ın yayınladığı en çok satanlar listesine girmeyenler arasında ise 'Sarı Laleler' şarkısı dillere marş olan MFÖ'nün 'AGU'su dikkat çekiyor. 'Tek taşını kendisi alan' Nil Karaibrahimgil'in albümü de listeye giremeyerek sürpriz yaptı!
bi adamın adı cıkıcana canı cıksın ..adamın sarkıları kulaga hos gelıyo

dınlenıyoda ama ıste adı cıkmıs hanı bıs ust duseyık ya hanı dınlerken bıle sesını

kısyok cıkcıkcık masum da aynı masumun dınle sarkısını tarkan soyleseydı yer

yerınden oynardı ...benım fıkrım... :idea: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
katılıyorum abı sana haklısın gercekten ole olurdu :kızgın:
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.