LIVE
🏛️ LEGEND Oh My Eye Ah record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Super Mario 2 record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

insanlar niye böyle...

started by betül_42 13 August 2006 20-year-old topic 25 Replies 17.535
insanlar niye bu kadar vicdansız oluyorlar ..
adam 10 milyon için bir cana kıyıyor ,küçücük bir çocuğa tecavüz ediyor,80 yaşındaki kadına tecavüz ediyor,10 günlük bebekler bombalanarak can veriyorlar..bu insanlarda hiç mi ALLAH korkusu yok hiç mi vicdan yok ya..artık bu insanların kalbi bi et parçası haline gelmiş..bütün insanlardan nefret ediyorum...NEFRET EDIYORUM....
RABBIM sen bizi ıslah et
betül_42 wrote: bütün insanlardan nefret ediyorum...NEFRET EDIYORUM....
:(

o insanlardan biri de, senin mesajını okuyup, sana hak veriyor..

Insanlık ıslah olmaz.. Bilmezlerki bu zulüm, ALLAH tarafından, bir uyarıdır.
BIDIBIDI wrote: o insanlardan biri de, senin mesajını okuyup, sana hak veriyor..

Insanlık ıslah olmaz.. Bilmezlerki bu zulüm, ALLAH tarafından, bir uyarıdır.
bu zulüm ALLAH tarafından bir uyarıdır çok doğru söyledin...şuanda büyük bir sınavdan geçiyoruz..insan dayanamıyor bazen...
basımıza gelecek war ALLAH ona ınanan we ondan korkan butun mumınlerı korusun
Amin.. korur inşallah.. yasık, şu savaşlardan da korusun..
ben bu konuda bidibidi ye katılıyorum dedikleri doğru ama her insan dan nefret etme çünkü içlerinde sana sonuna kadar destek verenlerde var :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :gorgeous:
bende sana katılıyorum enguzelrena haklısın :thumbleft: :thumbright:
insan öyle bir ana geliyor ki bazen kendi ailesinden bile nefret ediyor.....
ama Allaha sığınıyoruz artık....RABBIM SEN EN IYISINI BILIR....
sus bakam duymamış olam ne demek aile maile.. Allahım yarabbim, çoluğumuz çocuğumuz var sen bizi koru..
evet insan öle bir hale geliyor ki....çevremde bu tür psikolojik bunalıma girenler var..2,3 allah tanımaz erkekten dolayı babasından nefret edenler var....bi insanı bu dereceye kadar getirecek şey ne olabilir ki.....kimse yaşamadan bilemez ya....RABBIM SEN BIZI SAPITANLARIN ŞERRINDEN KORU....
....bu kadar ınsan ışsız gezen gencler unıverste bıtırp sagda solda ıs

arayanlar sırf hayat sartları yusunden sevdıgınden ayrılan sevdıgını

kıranlar ooo sebep cokk...ve egtımsızlık sadece ılım degıl ahlak

olarakta egıtımsızlık kı(bence suc devletın)...ve malesef para...parası olan

dudugu tersten bıle callıyo... :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote:....bu kadar ınsan ışsız gezen gencler unıverste bıtırp sagda solda ıs

KAtılıyorum Ama Bir YEri HAriç Suç Devletin Değil Parası Olup Para Aşkıyla Yanan Büyüklerin... :!:
KuLL The Conqueror wrote:
sTRaLiS wrote:....bu kadar ınsan ışsız gezen gencler unıverste bıtırp sagda solda ıs

KAtılıyorum Ama Bir YEri HAriç Suç Devletin Değil Parası Olup Para Aşkıyla Yanan Büyüklerin... :!:
haklısın ama para askıyla yanan buyuklerun cebıne elını sokamayan

devletın,,,

zengın daha da zengın oluyo,,,fakırde halıyla daha fakır... :arrowr:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
zenginin cebine elimi sokmayan devlet evet buna katılıyorum! şu var ki bozuk bi sistemdeyiz. devlet değilmiki suçluları bir kaç ay yada bir kaç yıl besleyip sonra afla tekrar çıkartan!( nasıl bi mantıksa artık) sonrası malum ayşeye tecavüz eden çıkışta fatmada alıyo soluğu, ahmeti öldüren mehmeti öldürüyo, benim paramı çalan senin paranı çalıyo.... sonuş insanlardan korkan güvenmeyen nefret eden bi toplum........
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
siyahbeyaz wrote:zenginin cebine elimi sokmayan devlet evet buna katılıyorum! şu var ki bozuk bi sistemdeyiz. devlet değilmiki suçluları bir kaç ay yada bir kaç yıl besleyip sonra afla tekrar çıkartan!( nasıl bi mantıksa artık) sonrası malum ayşeye tecavüz eden çıkışta fatmada alıyo soluğu, ahmeti öldüren mehmeti öldürüyo, benim paramı çalan senin paranı çalıyo.... sonuş insanlardan korkan güvenmeyen nefret eden bi toplum........
:yes: :yes: :arrowr:

Vazgeçersen Kaybedersin
siyahbeyaz wrote:zenginin cebine elimi sokmayan devlet evet buna katılıyorum! şu var ki bozuk bi sistemdeyiz. devlet değilmiki suçluları bir kaç ay yada bir kaç yıl besleyip sonra afla tekrar çıkartan!( nasıl bi mantıksa artık) sonrası malum ayşeye tecavüz eden çıkışta fatmada alıyo soluğu, ahmeti öldüren mehmeti öldürüyo, benim paramı çalan senin paranı çalıyo.... sonuş insanlardan korkan güvenmeyen nefret eden bi toplum........
cok haklısın katılıyorum dedıklerıne ama bu dewran boyle surup gıder
Sessiz Kardeşim Bu Devran Böyle Sürüp Gitmemesi Lazım Sen Ben Diğer Arkadaşlar Aynı ŞEyleri Düşünüyoruz Ve Bir Çok Kişi Bizlere KAtılıyorsa Bir Şeyler Yapmak Zorundayız. Bir Şeyler Yapmazsak Seyirci Kalırsak Zaten Biz Bunları Istiyoruz Demektir....
uzaktan davulun sesı hos gelır...

devletın basına sende bende bı baskasıda gecse bu sorunları unutuyo

hersey bızım baskı acımız gıbı degıl koskoca dewletı yonetıyosun tamam daha ıyı yonetebılırler ama temel saglam degıl ıste olay burda kopuyo
KuLL The Conqueror wrote:Sessiz Kardeşim Bu Devran Böyle Sürüp Gitmemesi Lazım Sen Ben Diğer Arkadaşlar Aynı ŞEyleri Düşünüyoruz Ve Bir Çok Kişi Bizlere KAtılıyorsa Bir Şeyler Yapmak Zorundayız. Bir Şeyler Yapmazsak Seyirci Kalırsak Zaten Biz Bunları Istiyoruz Demektir....
evet bir çok kişi bizimle aynı şeyi düşünüyor bir şeyler yapmak zorundayız ama NE.........
elden ne gelirki ne yapabiliriz..keşke elimizden gelen bişeyler olsada yapsak....
Nerdeyse Dünyaya Hükmeden Osmanlı Imparatorluğunun Nasıl Kurulduğunu Biliyormusunuz ... Anlatayım...

Selçuklu Devleti Yıkılıp Beylikler Ortaya Çıktığında Osman Bey Osmanlı Beyliğini Kurdu ... Bu Beylik diğer Beylikler Içinde En Güçsüz Olandı... Hemen Yanında da Bizans Vardı ... Bizans o Zamanlar Güçsüzdü... Osmanlı Beyliği Bizans ı Er Sayısı Az Olan Bir Orduyla Aldı... Ve Osmanlı Beyliği Itibar Kazandı... Kendi Imparatorluğunu Kurdu Ve 5 Asır Dünyaya Hakim Oldu...

Peki Bizim Yapmamız Gereken Ve Almamız Gereken Ders Nedir...

Bişey Yapamayız Diye Düşünmeyecez...

Ve Bizde Bu Zeka VArken Gidip Başkalarına Çalışmayacaz Yani Beyin Göçüne Izin Vermeyeceğiz... Ülkemiz Stratejik Öneme Sahip. Değil mi? Peki Neden Kullanmıyoruz... Boğazlarımızdan Geçen Gemilerden Neden Vergi Almıyoruzda Kendi Vatandaşımıza Yükleniyoruz.. Neden Çünkü BIr Antlaşma Imzalamışız Onu Fesh Edemezmişiz. Eee Diğer Ülkeler Imzaladığı Hangi Antlaşmada Sağdık Kaldı ki Biz Kalalım...

Bizim En Iyi Yapmamız Gereken Şimdiyi Değil Geleceği Düşünerek Ona Göre Hareket Etmek... Tutupta 400 Senelik Antlaşma Imzalamayacaz...

Ve Herşeyden Önemlisi Hep Birlikte Olacaz Ayrılmayacaz Türk Milleti Hep Burda Hep Ayakta Diyecez... Bunu Hissettirecez

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
K. Atatürk
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.