LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

IBRET ALINACAK BiR OLAY! Kuranı Yırtan Kız

started by lord_spartakus 10 September 2007 19-year-old topic 4 Replies 4.675
bretle okuyacaginiz bu olay Umman´da gerceklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okumakla mesgulmüs. Bu sirada annesi kizina müzigin sesini kismasini söylemis. Bunun üzerine genc kiz annesine bagirarak kendisinin susmasini istemis. Genc kiz annesinin onu dinlemedigini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bi sekilde okumaya devam ettigini görünce hemen, insanlara rehber amaciyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alip yirtar. O an genc kiz alev alip yanmaya baslar. Söndürmek icin üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdigindaysa asagida görülen ibretli manzarayla karsilasir. Genc kiz su an Hollanda´da bi hastanededir. Ailesi igne yaptirip öldürülmesini istiyor.

ibretle okuyacaginiz bu olay Umman''da gerceklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okumakla mesgulmüs. Bu sirada annesi kizina müzigin sesini kismasini söylemis. Bunun üzerine genc kiz annesine bagirarak kendisinin susmasini istemis. Genc kiz annesinin onu dinlemedigini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bi sekilde okumaya devam ettigini görünce hemen, insanlara rehber amaciyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alip yirtar. O an genc kiz alev alip yanmaya baslar. Söndürmek icin üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdigindaysa asagida görülen ibretli manzarayla karsilasir. Genc kiz su an Hollanda'da bi hastanededir. Ailesi igne yaptirip öldürülmesini istiyor.

Bu olay dünya basininda sizinde tahmin edebileceginiz nedenlerden dolayi pek yer almadi, fakat insanlar arasinda cok konusulmakta. Olayida bazi kaynaklardan duydugumuz kadariyla size anlatmaya calistik.
Kuran-i Kerim'den ayetler:
- "Kur'an okundugu zaman onu dinleyin ve susun ki size merhamet edilsin" (Ar¢f, 204).
- "Biz, Kur'an okundugu zaman, seninle ahirete inanmayanlarin arasina gizleyici bir örtü çekeriz. Ayrica, onu anlamamalari için kalplerine bir kapalilik ve kulaklarina bir agirlik veririz. Sen, Kur'an'da Rabbinin
birligini yadettiginde onlar, canlari sIkIlmIs bir vaziyette, gerisingeri dönüp giderler" (Isr¢, 45, 46).
- "Biz, Kur'an'dan öyle birsey indiriyoruz ki o, müminler için sifa ve rahmettir; zalimlerin ise yalnizca ziyanini artirir" (Isr¢, 82).
- "Eger biz bu Kur'an'i bir daga indirseydik, muhakkak ki onu, Allah korkusundan bas egerek, parça parça olmus görürdün. Bu misalleri insanlara düsünsünler diye veriyoruz" (Hasr, 21).
bende bu hikayeyi ilk okudugumda inanmıstım okudugum yerde resminide vardı daha gercekci gelmisti...ama sonradan arastırdımki bu hikaye resime uydurulmus ve insanları kandırmak amaclı yasılmıs.
heykel fransız patricia piccinini adında bi ressam tarafından yapılmıs.

buda ressamn yaptıgı heykel

BU TÜR KONULARA INANMADAN ÖNCE DO?RU OLUP OLMADI?INI ARAŞTIRMALIYIZ...
BÖYLE BIRŞEY YOKTUR VE YANLIŞ BILGILERLE DOLDURMAYIN KAFANIZI
ISLAMA KARŞI YAPILAN BU ŞEKILDEKI ÇARPITMALARADA KULAK ASMAYIN LÜTFEN
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Bendenim hatam arkadaşlar hiç araştırmadan koydum bundan sonra kayacağım konuoları araştırıp koymaya çalışıcam saygılarımla
basta cidden ,inanmıstım yhaa ilk defa duydum boyle seyi :lol: :lol: :lol: :lol:
http://img518.imageshack.us/img518/7813/ar13lt3pw6.jpg
bunu daha önceden biliodum ama din hocamız bunların gerçek olmadığını sölei yinede bilmioruz tabii ne kadar gerçek oldunuu tşkk
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.