LIVE
🏛️ LEGEND If I Were a Scarecrow record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ball Shooting record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Basınızı Belaya Sokmakta Iyimisiniz ?

started by sTRaLiS 27 July 2007 19-year-old topic 12 Replies 12.630
Arkadaslar basınızı belaya sokmakta ıyımısınız yada beladan kurtulmakta

nasıl bır derecede sınız dıyelım ?

- :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
mesela ben geçen marketten çıkarken anneme seslenmiştim ya kadın alsana şunları elimden ne bakıon die..yaNımdaki kadıN üstne alıNdı..baNa çatır çatıR Laf saydı..bebebeben şeeyy die kaLdım..aLLahtaN dövmedi.. :roll: :lol:
aslında ben kendim bi belaymmmm(tatlı bela :mrgreen: ) genelde güzel başlayana herşeyiiii hep kötü olarak bitiriyom yaniii benle konuşan biri sonunda pişmanlık duyuyo yanii pek beceremiyorum öyleee ne biliyim :roll: :roll: :roll: :roll:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
ben genelde başkalarının başını belaya sokuyom :mrgreen: :mrgreen:
mesela yaptığımız sözleşmeye uymayan bi müteahhIT 'in bi kuruma verilecek 2 dilekçesini yanlış yazmı şşşşşımmmmm :arrow:
tabi adam yanıma gelip yanlış olmuş bunlar kaç gündür gidip geliom
bi sürü ceza ödedim bıdı bıdı bıdı bıdı derken karşısında gülmek de güseldi :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :smile3:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
Başım beladan dertten kurtulmuyor kii.Mıknatıs gibi çekiyorum herhalde.Geldi mi üst üste gelmez mi birdee. :cry: :lol:
UçUruMun kenarında olsan bile
GıcIkLıK oLsuN diye hayata gülümse!!!!
walla ben basımı güzel belaya sokarım ama güzelde kurtulurum;) e tecrübe oldum markalaşım artık;) ama bu belalar hep muzurluktan ileri geliyo o ayrı konu..
neden benm nick im muzur değil yau?! :arrow: :?: :arrow: :roll:
bela ama ne bela....sanırım artık profesyonel oldum başımı belaya sokmakta veeeeeeeee kurtulmakta :oops:
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
Bela beni pek terketmez terketsede dayanamaz yine gelir :bidibidi_msn11:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
&SILA wrote:Bela beni pek terketmez terketsede dayanamaz yine gelir :bidibidi_msn11:

belanın seni terk etmesine gerek yok sen zaten bi belasın :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ayyy aslında daha cok arkadasalrımın belaları donup dolasıp benı buluyo yaa neden acep :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
ah bu belalar gel bana bulaş diyo ama BULAŞMICAM :bidibidi_msn11:

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
&SILA wrote:ah bu belalar gel bana bulaş diyo ama BULAŞMICAM

Ah bu belalar yıllar öncede varmış :lol2: :lol2: :lol2:

Başımı belaya sokmak konusunda üstüme kimseyi tanımam, tamamen uzmanlık alanım olup başımı belaya sokmadığımda kendimi boşlukta gibi hissediyorum.
Her secis bir vazgecistir.
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.