LIVE
🏛️ LEGEND Kill Mosquito record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Dice Puzzle record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Alyans'ın Tam Anlamını Biliyormusunuz?

started by sTRaLiS 27 July 2007 19-year-old topic 4 Replies 5.642
860 yılında papa 1. nikolas nişan yüzüğünün evlenme arzusunu bildirmek üzere takılmasını zorunlu kıldı. evliliğin fedakarlık gerektirdiği savıyla da yüzüğün altın olmasını şart koştu. yahudiler evlilik yüzüğünü işaret parmağına, hintliler ise başparmaklarına takıyorlardı. yunanlılar “aşk damarının” sondan bir önceki parmak üzerinden geçip doğrudan kalbe ulaştığını keşfettiler. hıristiyanlar ise bunu bir adım ileri götürdü. törenlerinde yüzük önce “baba adına” işaret parmağının ucuna geçirilip, “oğul adına” orta parmağa aktarıldıktan sonra “kutsal ruh” adına yüzük parmağına geçirilmeye başlandı.

Taktığımız alyansın tarihi böyle işte, Türk erkekleri araştırmalara göre alyanslarını takmıyor Evet takmıyor çünkü bu bizim kültürümüz değil.
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
bahane :arrow:

hertürlü metal yüzük, küpe, vücutlarının heryerine farklı olmak adına aykırılığın tavana vurduğu özenti metaller ve daha sayamadığım saçmasapan bi çok şey i takıolar,
bunlar bizim kültürümüz mü peki :?: :arrow:

gerçi artık kadınlar da alyanslarına pek önem vermiolar ama
bence insanları sadık olmak ve sadık olmayı hatırlatacak şeyler bunaltıo :arrow:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
ama ben alyansımı seviyorum :cry: :cry: :cry: hatta yişanlımda seviyooo :( :(

o türk deelmi :shock: :shock: :?: :?:

ya sanırım bunun anlamı takan kişiye göre değişiyor

bekara karı boşamak kolay derler katılıyorum

(hayır kendımden biliyorum :gözkırpma> :gözkırpma> )
.....DüNyA YaNsA Bi KiBrIttE BeN ÇaKaRıMMM....
*CICIKIZ* wrote:bahane

hertürlü metal yüzük, küpe, vücutlarının heryerine farklı olmak adına aykırılığın tavana vurduğu özenti metaller ve daha sayamadığım saçmasapan bi çok şey i takıolar,
bunlar bizim kültürümüz mü peki

doğru demişsin cicikız bahane başka şeyleri örnek al kadınlar için ne kadar önemli olduğunu bile bile ssen alyans takma ohh ne güzel beeeeee :D :x :roll: :oops: :lol: :wink: :arrow:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
ya arkadaşlar türklükten öte biz müzlüman değilmiyiz peki Peygamber Efendimizin yüzük taktığını bilmiyormusunuz malesef hepimiz biliyoruz bunu...Efendimiz sadece erkeğe altını yasaklamış isterseniz bununla ilgili size hadislerde verebilirim...

cicikız tebrik ederim güzel söylemişsin bunların hepsi bahane...
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.