LIVE
🏛️ LEGEND Snake War record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Satellite invasion record held by burakcan76000 for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
user arinberk New Record! Newsboy
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

10. Uluslararası İstanbul Moda Fuarı

started by BIDIBIDI 20 July 2007 19-year-old topic 0 Replies 1.619
Istanbul’u modanın merkezi yapma ortak misyonuyla güçlerini birleştiren 15 sektörel derneğin bir araya gelerek oluşturduğu IF Konseyi ve Istanbul Tekstil ve Konfeksiyon Ihracatçı Birlikleri ITKIB’in desteklediği Türk Hazır Giyim Sektörünün tek ve en büyük fuarı olan 10. Uluslararası Istanbul Moda Fuarı
23 - 25 Ağustos 2007 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecektir.

HEDEF ISTANBUL’U MODA BAŞKENTLERINDEN BIRI YAPMAK!

2007 yılı içinde kış ve yaz dönemi olmak üzere 2 farklı tarihte gerçekleştirilecek olan Uluslararası Istanbul Moda Fuarları, ülkemizin performansını dünya ölçeğinde ortaya koyabileceği platformlardan biri olma özelliği ile farklı bir önem taşıyor. IF Konseyi ve ITKIB güç birlikteliğinin oluşturduğu sinerjinin uluslararası alanda yeni iş bağlantıları sağlaması ve ihracatı artırması hedefleniyor.

FUARIN YURTIÇI VE YURTDIŞI TANITIM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDIYOR!

23 - 25 Ağustos 2007 tarihleri arasında CNR EXPO Istanbul’da gerçekleştirilecek 10. Uluslararası Istanbul Moda Fuarının içeriği, biçimi, hedefleri ve uygulamaları ile ilgili konularda, CNR, Fuar Icra Kurulu ve hizmet alınan profesyonellerden oluşan Çalışma Grubu, faaliyetlerine başladı. Ulusal ve uluslararası mecralarda tanıtım ve etkinlik çalışmaları belirlenen program dahilinde uygulanmaya başladı. Yurtiçi ve yurtdışından önemli tasarımcıların da yer alacağı fuar Dış Ticaret Müsteşarlığı, DTM'nin de tam desteğiyle tüm dünyadan profesyonel alıcıları Türkiye'de katılımcılarla buluşturacak.

ULUSLARARASI YO?UN ILGI!

Uluslararası tanıtım çalışmaları tüm dünyada başlatılan 9. Uluslararası Istanbul Moda Fuarı için şimdiden Italya, Fransa, Yunanistan, Portekiz, Japonya, Brezilya’dan toplu katılım rezervasyonları gerçekleştirilmiştir. Çok sayıda uluslararası satın almacı fuarı ziyaret için şimdiden ön kayıt yapmış durumdadır.

KATILMAKTA GECIKMEYIN!

10. Uluslar arası Istanbul Moda Fuarına katılımlar devam etmekte olup, artan talep nedeni ile yer sıkıntısı yaşamamak için başvuruların ivedilikle yapılması katılımcılarımızın lehine olacaktır.
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.