LIVE
🏛️ LEGEND sunbeam record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bomb Throw Away record held by onnumara for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Kadınlar neden tek elle araba kullanamaz?

started by BIDIBIDI 13 July 2007 19-year-old topic 31 Replies 24.428
CIVCIV wrote:yavaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....
karşında şentepeli varrr onu bunu bıraak bi bayan varrrr seni kibarlığa davet ediyorummmm...
Şentepelı senın burda oldugunu bılsem yazarmıydım :compress:

Bu arada ben (SQ)-(EQ) ya dedım onun dısında herkes ustu aldı...

neyse yaf bern yınede kız erkek anlamam (sentepelı)harıc...amaa :mrgreen:

Hade BBy..
:arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sen hiç hayatındA bi şentepeliyle karşı karşıya geldin miiii?????
aslında verdiğin cevaba bakalırsa gelmişsinnn çünkü hemen konuyu kapattınnn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: şimdi harbi helal sana :gözkırpma> :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Şentepeli wrote:şimdi harbi helal sana
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
çok kötüsünnnnn stralis... niye alay ediyon kii oysa ben gurur duyuyorum şentepeli olmaktannnn en azından şentepe ismini duyan herkes korkuyooooooo :roll: :lol: :wink: :mrgreen: :azn: :komik: :gözler: :kararsız: :şok: :smley: :huh: :razz2: :thinking: :D

sTRaLiS wrote:
CIVCIV wrote:siz erkekler kadınları hep erkek olarak görmek zorundamısınız biraz yavaş olun bence herşeyden önce karşınız da bir bayan var ona göre davranmanız gerekir bırak tokat felan atmayı sesinizi bile yükseltmemeniz gerekirken sen böyle konuş straliss afferim sana helal be...!!!!

DEtTtT ...kESERIM ULEN VURURUM KIRARRIMMM... :arrow:

bu yazdığın yorum. benim yorumuma cevaben yapılmadığı için üstüme alınmadım sTRaLiS. :smile3:

civciv'in korkusundan tepetaklak etmişssin yorumu :mrgreen:
(SQ)-(EQ) wrote:« sTRaLiS » demiş ki:« CIVCIV » demiş ki:siz erkekler kadınları hep erkek olarak görmek zorundamısınız biraz yavaş olun bence herşeyden önce karşınız da bir bayan var ona göre davranmanız gerekir bırak tokat felan atmayı sesinizi bile yükseltmemeniz gerekirken sen böyle konuş straliss afferim sana helal be...!!!!

DEtTtT ...kESERIM ULEN VURURUM KIRARRIMMM...

bu yazdığın yorum. benim yorumuma cevaben yapılmadığı için üstüme alınmadım sTRaLiS.

civciv'in korkusundan tepetaklak etmişssin yorumu
[/color

oFfFF Offf...
(SQ)-(EQ)-YINE ANLAMADIN :) wrote: yavaş sTRaLiS ne oluyoz yahu.bayanları kum torbası mı sandın... hadi çok kızdın diyelim bir tokat neyine yetmiyo...senin eline düşen yandı vallahi... [/b]
:arrow: Ben Bu na CEVAP VERDIYDIM..

Vazgeçersen Kaybedersin
(SQ)-(EQ) wrote:bu yazdığın yorum. benim yorumuma cevaben yapılmadığı için üstüme alınmadım sTRaLiS
-Iyı etmısın,

sana yazdıgım cevap o degıldı zatıı

Buydu,
sTRaLiS wrote:Dayaktan anlıyanınız var bende o yusden ole dedımdı,

kum torbasına gelınce,

Kum torbası=bazı kadınlar

Vazgeçersen Kaybedersin
anlaşılan sen çok kaba bi erkeksinnn yanii ya öylesin ya da burda öyleşmiş gibi davranıyosunnnn.... bilimiyorum artıkkk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: :?: :wink: :roll: :lol:

CIVCIV wrote:anlaşılan sen çok kaba bi erkeksinnn yanii ya öylesin ya da burda öyleşmiş gibi davranıyosunnnn.... bilimiyorum artıkkk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: :?: :wink: :roll: :lol:

Hayır hayır civciv sen ön yargı oluşturma kendine sevgili sTRaLiS öyle şakasına takılıyo.o tarz bir yapıya sahip kendileri.çok mütevazive kibardır kendileri. :gözkırpma>

gır gır geçiyo :mrgreen:
wrote:anlaşılan sen çok kaba bi erkeksinnn yanii ya öylesin ya da burda öyleşmiş gibi davranıyosunnnn.... bilimiyorum artıkkk....
:D

Şentepeyı Merak Ettım ve Internetten Bıraz Bakındım Guzel Yerde Yasıyosun Degerını Bıl Oraların...:arrow:

Vazgeçersen Kaybedersin
ayyyy alemsinn yaaa stralisss şentepenin güzelliğiyle övünmüyorum kiii ben buradaki insanların dürüstülüğyel delikanlıyla övünüyorum tüm mesele buuu ama yine kusura bakma biraaz kötüü oldu konuşmalarımmmm :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ama sende kaşındınnn :mrgreen: :mrgreen:

kadınlar vites değiştirirken epey zorlanıyorlardır çünki boşta olan elleride yok erkekler gibi
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.