LIVE
🏛️ LEGEND Zuma record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Cosmic Protector record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

*ölümsüz aşk*

started by *CICIKIZ* 06 June 2007 19-year-old topic 4 Replies 3.918
Yaklaşık 6 bin yıl önce yaşadığı tahmin edilen çiftin, sarılmış halde bulunan kalıntıları birbirinden ayrılmayacak.

Italya'nın kuzeyinde bulunan Mantuva'daki kazıları yöneten Elena Menotti, 6 Şubat'ta bir sanayi bölgesi inşaatı sırasında neolitik döneme ait bir gömüt içinde bulunan çiftin iskeletlerini bu şekliyle muhafaza etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Sevgilileri ayırmak söz konusu değil" dedi.

Genç çiftin iskeletlerinin Mantuva Arkeoloji Müzesi'nde olduğu gibi sergilenmesi kararlaştırılırken, bazı bilimadamları iki iskeletin duruş biçiminin hala kafalarında soru işareti yarattığını söylüyor.

Menotti ise bugüne kadar ulaşan büyük bir aşka tanıklık ettiklerini söyleyerek, "Nedeni ne olursa olsun birbirlerinin kollarında gömülmüşler. Bu da aralarında bir duygusal bağ olduğunu gösteriyor" dedi.

Tarihte bir ilk

Bu kalıntılar tarihe ölümsüz kucaklaşma olarak geçti. Arkeologlar biri kadın biri erkek olarak bulunan bu kalıntıların tarihte bir ilk olduğunu belirtti 6 bin yıl önce yaşadıkları tahmin edilen çiftin nasıl öldüğü bilinmiyor.

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
ya tüylerim diken diken olduuu... :shock: :cry:
evet bu resmi önceden görmüstüm aslında çok hosuma gitti keske bu kadr sevilebilsek ve böyle berber ölebilsek...
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
GökkUşAgI wrote:evet bu resmi önceden görmüstüm aslında çok hosuma gitti keske bu kadr sevilebilsek ve böyle berber ölebilsek...
evet çok güsell...ömrünü adadığın bi insanla son nefesini vermek..keşkeleri kullanmak istemiyorm ama inş. öle olur ne diim..
gülyabani wrote:..keşkeleri kullanmak istemiyorm ama inş. öle olur ne diim..

AMIN :yahoo51: :yahoo51: :yahoo51: :yahoo51:
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.