LIVE
🏛️ LEGEND Cross Fire record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Metroid record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Fun Buttons
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

*ilaçların yan etkileri*

started by *CICIKIZ* 05 June 2007 19-year-old topic 1 Replies 1.968
IZMIR (IHA) - ABD ve Avrupa'da son 50 yilda yapilan arastirmalarda, ilaçlarin yan etkilerinin birçok insanda farkli hastaliklara neden oldugu hatta her yil on binlerce kisinin ölümüne yol açtigi belirlendi.

Dünyaca ünlü Alman Prof. Dr. Karl Hecht Kusadasi Naturmed Dogal Tedavi ve Kaplica Kür Oteli'nde hastalara yönelik olarak düzenlenen seminerde, dogal tedavinin önemine dikkat çekerek, her gün onlarca ilaç kullanan insanlarin sagliklarini kaybetmeye tehlikesiyle karsi karsiya oldugunu bildirdi. Kusadasi Davutlar Beldesi'nde bulunan Naturmed Dogal Tedavi ve Kaplica Kür Oteli'nde Sorumlu Hekim Dr. Yasar Yilmaz ile birlikte hastalarla bulusan Prof. Dr. Karl Hecht, istenmeyen ilaç kullaniminin yüksek bir risk tasidigini vurguladi. Almanya'da yilda 60 bin kisinin istenmeyen ilaç kullanimi nedeniyle hayatini kaybettigine, Ingiltere'de her yil 20 bin kadinin bu sebeple meme kanserine yakalandigina dikkat çeken Prof. Dr. Hecht sunlari söyledi:

"Ilaç tedavisi her zaman yüksek bir riziko tasir. Avrupa ve ABD'de binlerce insan sadece ilaçlarin yan etkilerinin neden oldugu hastaliklar nedeniyle ölüyor. Birçok insan da ilaç kullanimina bagli olarak sakat kaliyor. Ilaçlarin yan etkileri ve neden olduklari zararlar istatistiklerde her zaman saklaniyor. Naturmed'e gelen hastalar günde 8-10 hatta daha fazla ilaç kullaniyor. Ancak buraya geldigi zaman biz bu ilaçlari biraktirarak dogal tedaviyle vücudun kendi kendini iyilestirmesini sagliyoruz. Kolestrolü, tansiyonu, agrilari, uykusuzlugu hasta bizim yardimimizla iyilestiriyor. Kür merkezinin amaci da budur. Hastalar burada dogal yöntemlerle vücutlarini tedavi etmeyi ögrenir".

Ilaç endüstrisinin hastalari ilaca bagimli hale getirdigine dikkat çeken Dr. Yasar Yilmaz ise insan vücudunun kendi kendini iyilestirme yetisine sahip oldugunu belirtti.
Dr. Yilmaz, "Naturmed'e gelen hastalarin kullandigi çogu ilaci burada birakmalarini sagliyoruz. Kür merkezimize dünyanin dört bir yanindan gelen hastalar, dogayla bas basa kalarak kendilerini ve vücutlarini dinleme imkani buluyor. Günde avuç avuç ilaç içen hastalarin organlari yavas yavas iflas ediyor. Hastalar sagligi ticarete döken ilaç endüstrisinin tuzagina düsüyor. Naturmed'de ise dogal ortamda vücutlarini doktorlarimizin yol göstermesiyle iyilestirme sansi yakaliyor. Buraya sedyeyle gelen hastalarimiz, 15 gün sonra yürüyerek çikiyorlar" diye konustu.

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
*CICIKIZ* wrote:IZMIR (IHA) - ABD ve Avrupa'da son 50 yilda yapilan arastirmalarda, ilaçlarin yan etkilerinin birçok insanda farkli hastaliklara neden oldugu hatta her yil on binlerce kisinin ölümüne yol açtigi belirlendi.
Öyleyse ben öldüm demektir.Hastalığımdan dolayı avuç avuç ilaç alıyorum
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.