LIVE
🏛️ LEGEND Air Invasion Siljo record held by handan for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Mahjong Kulesi record held by fahri for 13 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

*chatten bir aşk hikayesi*

started by *CICIKIZ* 28 May 2007 19-year-old topic 9 Replies 4.882
Bir gün bir kız chat´ten bir oğlan ile tanışır. Bu kız oğlan ile haftalarca chatleşir, sabaha kadar! Konular açıldıkça açılır.
Kız bu oğlandan öyle hoşlanırkı, o oğlana aşık olur.
Her gün okuldan geldikten sonra bilgisayarın başına geçer ve oğlanın gelmesini bekler. Bazı günler olur, sabaha kadar chatleşirler, sabah olunca sevimli cümleler yazdıktan sonra okula gider.
Bütün gün onu düşünür, eve gitmeyi sabırsızlıkla bekler. Ama Aşkını bir türlü itiraf edemez, çok utanır.
Bir gün var gücünü toplayarak bilgisayarın başına geçer ve e-mail ile bir aşk mektubu yazmaya karar verir.

"Ercan, senden kaç zamandır hoşlanıyorum, ama bunu sana bir türlü yazamıyorum. Senin buna karşı bir tepki vermenden çok korkuyorum ki bilemezsin. Ama burada bir gerçek var. Seninle yazışırken, bambaşka bir dünyada oluyorum. Her satırını sabırsızlıkla bekliyorum.
Ercan Seni seviyorum."

Ardından 5 dakika geçmez e-maile cevap gelir. Ve kız e-maili titreyerek açar. Açması ile kapatması bir olur.
Kız adeta şoka girer ve kendine 10 dakika gelemez.
Kendine geldikten sonra bir kere daha açıp maili bir kere daha okur.
Aynen şu cevap gelmiştir:

"Aylin, ben seni sevmiyorum, benden uzak dur. Artık bir daha bana yazma ve unut beni"

Kızın gözlerinden yaşlar akmaya başlar, gözü yaştan bir şey göremez olur. Banyoya gider, dolaptan uyku hapı alır ve odasına döner.
Bir ufak not bırakarak tüm hapları yutup bilgisayarın başında ölür!
Notta şunlar yazar:
"Ben sevdim ama sevilmedim. Bu hayata ELVEDA deyip ayrılıyorum. Ercan seni çok Seviyorum. ELVEDA!"

Akşam kızı ölü halinde bulurlar, annesinin birden gözü bilgisayara takılır.

Bir e-mail!!!!

Ercandan!!!!

Ercan şu maili göndermiş:

"Aylin senden çok özür diliyorum, benim ufak kardeşim sana bu saçma maili göndermiş. Ben sana bu sözleri asla yazamam. Çünkü ben seni SEVIYORUM!! Ercan!"
:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
yazık kıza yaaaaaaaaaaaa :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
amanınn çok feciii...kız şimdi gitti..valla yazık olmuş..:S :cry: :cry:
gercekten kısa yasık olmuş....ama insan chatte tanıdıgı biri içn canına nasıl kıyr bilmiyorum :roll:
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
yaaa oluyo böle şelerr..inanılmaz ama gerçek..geçenlerde yine haberlerde çıkmıştı böle bi intihar haberi..daha hiç yüzyüze görüşmediği bi insan için canına kıyabilio..ama bide şöle düşünün...chatte konuşurken karşı taraftaki indan neler neler sölüo bi taraftan da insana cazip gelio..belki yalan olduğunu bilerek devam edio ama bi ansa kendini hayal dünyasının içinde buluo...sonra rüyadan uyanınca büyük bi boşluğa düşüo..ve işte o boşluğa adım atıo..yeniden hayatla bağlantı kuramıo.. :| :?: :arrow: dur heralde :? :arrow:
gülyabani wrote:yaaa oluyo böle şelerr..inanılmaz ama gerçek..geçenlerde yine haberlerde çıkmıştı böle bi intihar haberi..daha hiç yüzyüze görüşmediği bi insan için canına kıyabilio..ama bide şöle düşünün...chatte konuşurken karşı taraftaki indan neler neler sölüo bi taraftan da insana cazip gelio..belki yalan olduğunu bilerek devam edio ama bi ansa kendini hayal dünyasının içinde buluo...sonra rüyadan uyanınca büyük bi boşluğa düşüo..ve işte o boşluğa adım atıo..yeniden hayatla bağlantı kuramıo.. dur heralde
bilemiyorum belki dogrudur çevremde hiç böyle oln yasayanı duymadım...ya yinde ne biliyim işte bence dogru degil
🖼️ image not archived
ayy tabii doğruu diill..allah muhafazaa.. :huh:
-Dogru yada yanlıs,ınanılır yada ınanılmaz...

-Bu HIKAYEDEN den ders cıkarmak lazım.. :idea: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sTRaLiS wrote:-Bu HIKAYEDEN den ders cıkarmak lazım..
tabiki ders çıkarması gerekenlerin ders çıkarması lazım ama...sonucta burası sanal ortam kimseye inanmamak ve güvenmemek lazım :!: :!: :!:
🖼️ image not archived
GökkUşAgI wrote:tabiki ders çıkarması gerekenlerin ders çıkarması lazım ama...sonucta burası sanal ortam kimseye inanmamak ve güvenmemek lazım
Haklısın,Bana Guvenmeyın Mesela :D
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.