LIVE
🏛️ LEGEND Militarywar record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Colored Gum 2 record held by gülen for 14 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Anlık bi ileti yazalım

started by GökkUşAgI 25 May 2007 19-year-old topic 387 Replies 210.849

Seni bulmaktan önce aramak isterim.
Seni sevmekten önce anlamak isterim.
Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de,
Sana hep, hep yeniden başlamak isterim.

Özdemir Asaf
Kırgınlığım luna parkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar... Sorun atlı karıncalar değil.. Arkamda dönüp duran dönme dolaplar ...
Yüzüm Sarı-Lacivert.. Tansiyonum 19-07.. Hastalığımın Adı FENERBAHÇE; Bir Ömür Boyu Iyileşmek Istemiyorum :arrowr:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Mutluluğu Ve Acıyı Bir arada yaşatan tek Duygu AŞK tır .
asıl yetımler ılım ve ahlaktan yoksun olanlardır..
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
aşkımı çoooook seviyorum
Aşkım' dedim
-' Efendim' dedi
-' Ben gidiyorum' dedim
-' Tamam git' dedi
-' Dur ...demicekmisin'dedim .(
...-' Hayır' dedi
-' Neden' dedim ..
-' Bende seninle gelicem çünkü ' dedi ♥
-' Bir Daha SevDim ♥
De?eR vErdIkLeRiMiZ hEp TeRkEdIp gItMeDi mI???

Acıyan bir kalp ne kadar mutlu olabiir sence

Hergece yas tutan kendini isyanlara vuran

Dönüp dönüp aynı soruları kendine soran

Çok mu sevdik ondan mı gitti diyen bir kalp

......Söyle ne kadar sevinçli olabilir sence .......♥♥
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Benden kimseye zarar gelmez,
Biz zararı ancak kendi kendimize veririz.
Severiz, özleriz, aşktan ölsek kimseye söylemeyiz
BIDIBIDI wrote:biz zararı ancak kendi kendimize veririz.
Severiz, özleriz, aşktan ölsek kimseye söylemeyiz
Kavuşursak biteriz biz.....
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Hiç kimseye yakışmadı sevdam, sana yakıştığı kadar...
Şimdi gidiyorsun, git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim, onlarda gitsin
Içimde bir şarkı
Gözümde bir ışık kalmıştı herşeye inat
...Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin

(Ibrahim Sadri)
Tedavisi mümkün olmayan ama telafisi 'SEN' olan bir derdin tam ortasındayım..
Herkesi Tersliyorum Şu Ara . . .
Solundan mı Kalktın Diyorlar. Hayır Ben Değil !
' O ' Kalktı Solumdan Diyemiyorum. .
cr@zy wrote:Herkesi Tersliyorum Şu Ara . . .
Solundan mı Kalktın Diyorlar. Hayır Ben Değil !
' O ' Kalktı Solumdan Diyemiyorum. .
güzel söz :)
Yokluğun ORUÇ gibi dayanılmaz olsa da,bilirim ki gelişin iFTAR tadında olur. SeN'i beklemek teravih gibi uzun olsa da,bilirim ki;GÜLÜŞÜN BAYRAM TADINDA OLUR. .
ßü$ßü$ wrote:Yokluğun ORUÇ gibi dayanılmaz olsa da,bilirim ki gelişin iFTAR tadında olur. SeN'i beklemek teravih gibi uzun olsa da,bilirim ki;GÜLÜŞÜN BAYRAM TADINDA OLUR. .
Kimisi Gelişin Iftar tadında ,Gülüşün Bayram tadında der;
Kimisi...

Güzel söz paylaşmışsın..
Eğer Hayatı Karşındakinin Gözleriyle Görme Kabiliyetine Sahip Değilsen,Onu Asla Yargılama..!!!

Hoşçakalın ....
crazy hayırdır hoşçakal ne demek oluyor
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.