LIVE
🏛️ LEGEND Snake War record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Satellite invasion record held by burakcan76000 for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
user arinberk New Record! Newsboy
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

*aNlAyIş fArKı*

started by gülyabani 21 May 2007 19-year-old topic 0 Replies 1.597

Türk ve Japon sirketlerinin takimlari arasinda bir kano yarisi
düzenlenmesine karar verilmis.Her iki takim da performanslarinin en üst düzeyine varabilmek için uzun ve zorlu bir hazirlik devresinden geçmis.
Büyük gün geldiginde, iki taraf da kendini hazir hissediyormus..
Japonlar yarisi bir kilometre farkla kazanmislar. Yaris sonrasinda
Türk takimi çok sarsilmis. Sirket yönetimi, yarisin açik farkla
kaybedilmesinin nedeninin bulunmasina karar vermis ve sorunu arastirarak çözüm yollarini önermesi çin bir danismanlik sirketiyle anlasilmis. Danismanlarin bulgusu söyle olmus:Japonlarin kiminda sekiz kisi kürek çekiyor, bir kisi düme ncilik yapiyor. Türk takiminda ise bir kisi kürek çekiyor, sekiz kisi dümeni kullaniyor. Bir yil süren çalismalar ve milyonlarca dolarlik harcamadan sonra, danismanlik sirketi Türk takiminda çok az kisinin kürek çektigine, buna karsilik çok sayida kisinin dümeni kullandigini saptamis.
Bir sonraki yarisin yapilacagi gün yaklasirken, Türk takimin yönetim yapisi bastan asagiya yeniden örgütlenmis.Yeni yapi söyle olmus:
Dört dümen müdürü, üç bölgesel dümen müdürü ve kürekleri çekmekle görevli kisiyi çalismaya tesvik etmek için yeni bir performans gözden geçirme sistemi...
Ikinci yarisi Japonlar iki kilometre arayla kazanmislar.
Tepesi atan Türk sirketi, kürekçiyi kovmus ama müdürlere katkilarindan dolayi ikramiye vermis.
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.