Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
benden sonra bu oyuna kim mesaj yazacak
started by GökkUşAgI
20 May 2007
19-year-old topic
1.844 Replies
638.114
tamam şimdi oyunlara gidiyorum cağırıcam sen yaz bak senden sonra sıla yazcak inşallah gelirr 

tühh ya bu zevki denizindibi yaşayamıcak geldiğin için saol sıla arada uğra forumada yaa hep öyle sorun yazıp cıkma helebi yüzünü görek 
AYIPSIN YA SIZ ISTEYIN ARKADAŞLAR FORUMDA DA ILGILENIRIZ.PEK ANLAMIYOM AMA KONU AÇMALARDAN FALAN ÇÖZMEYE ÇALIŞICAM.BAKSANA ADIM BILE ACEMIYE ÇIKTI
ıssız ada hikayemizi okudunmu sıla orda ismini cok gecirdik kulakların cınlamıştırr 

bıdıbıdı muhabbet bölümüne gir orda bıdıbıdı üyeleri ıssız adaya düşerse diye hikaye var 1. bölümü bitti istersen indirebilirsin şimdi ikinci bölümüne başladık sende bişeyler yazabilirsin tüm üyelere acık

sıla pardon yanlış oldu oyun oynıyalımmı forum nun alt forumu olarak hikayemi tamamla bölümünde ıssız ada hikayesinin 1. ölümünü bulabilirsin 
aslında tek seni takip etmedik ama yazdığın yorumlar kadar evet ttakipteydim beyenmene sevindim denizindibide beyenmene sevincektir
benden sonra kim online olursa o yazsın yaa
benden sonra kim online olursa o yazsın yaa

ben geldim
benden sonra güsselim bugün yorgunluktan ölmediyse o yazsın
eminim ölmüştür akşama kadar okuldaydı bugün yazık ya bizeeeee

benden sonra güsselim bugün yorgunluktan ölmediyse o yazsın
eminim ölmüştür akşama kadar okuldaydı bugün yazık ya bizeeeee

geldim gülüş ben yasıyom bilmicek ne var akşaam kadar okulda kalmak kolaymı insan o havayı teneffüs ederken bile yoruluyo be bide dersler falan
benden sonrada sen yas güsselim
benden sonrada sen yas güsselim
yaw ben boş oluyormuyumda bi hocanın birine soru sormaya çıkarım zaten 5dk ara var bi hocanın biri çağırır hergün hergün deli olıcam ya kusura bakma gülüş ya haa bu arada iki sınavın sonucu okundu veeee ben maratona çok güssel adımlarla başaldım yine yaaaaaaaaa
benden sonra sen yas yine
benden sonra sen yas yine
o şuan adayla ilgileniyo ben yazdım benden sonra denizindibi yazsın 

This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.