Ben anlamam suçlu haklıdan,
Içi farklı dışı farklıdan,
Kime yar olmuş arızalıdan,
Bak işte bu güzel soru.
Kana kana sevmeli,
Kuralı devirmeli,
Hakedene hakkını unutup vermeli,
Seveceksen ölümüne sevmeli,
KAPASITE MESELESI BU
Yanımda olması gerekenler,
Yanımdalar bak teker teker,
Kural basit hatırlatırım,
GEÇMIŞE MAZI DERLER...
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Mızmız sevgilim,çok isteksizsin
Mızmız sevgilim,çocuktan betersin
Bir gidip gelirsin,Ne istersin?
MIZMIZ OLUPTA BENI KAYBETTIN...
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
yaklaşa yaklaşa mesafe kalmadı
dünden hazırız ama cesaret olmadı
sen bana aşık ben sana aşık
ne duruyorus ki BAŞLASAK ARTIK
seni çözmek için alt yazı lazım
benimde şifremi kırman lazım
bi adım sen beş adım ben
muhafazakarlığı bozmam artık
söylede kurtar ikimizi biden
sandüre ne gerek var
bi sen bi ben gel
siftah senden devamı benden
usta sen ol bu sefer çırağım
Yürüdüğün yolları öpüyorum
Gül değil kalbimi veriyorum
Artık anladım
Ben sensiz yapamıyorum
Aşkın ebediyeti var mı
Varsa sevende son bulsun
Biliyorsun ki bende sana
Tapmıyor, fıttırıyorum
Senin için bağırıyor yüreğim
Vazgeçmem, vazgeçemem
Doğuş
Birgün gelecek SENDE UNUTULACAKSIN
O gün işte o gün sen beni BULAMAYACAKSIN...
Duygun
Tut elimi duy sesimi belki zor olacak içini yakacak
Düşsen bile kalk yeniden BANA SARILARAK GÖSTER SEVGINI...
Atiye & TeomanKAL
Adminim bu yazdığınız parçayı kim sölüyo adı ne merak ettim
Işim olmaz benden de güzeli yok
Işim olmaz hiç işim olmaz hiç işim olmaz
Bu bakımdan benden çok üzeni yok
Üzen olmaz hiç üzen olmaz hiç üzen olmaz...
Serdar Ortaç
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...
[align=center]
Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..[/align]
Geçmişe mazi derler.
Gökhan Özen//Daha Erken Geceyi salla hadi,
Müziği kısma Istanbul daha erken.
Ben anlamam suçlu haklıdan,
Içi farklı dışı farklıdan,
Kime yar olmuş arızalıdan?
Bak işte bu güzel soru.
Kana kana sevmeli,
Kuralı devirmeli,
Hakedene hakkını unutup vermeli,
Seveceksen ölümüne sevmeli,
Kapasite meselesi bu.
Geçmişe mazi derler.
Bir zamanlar aşkına yanarken,
Seni son durak diye anarken,
Şimdi yokluğuna,aşkı sattığına
Şerefine içerim ben,
Geceyi salla hadi,
Müziği kısma Istanbul daha erken...
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...
[align=center]
Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..[/align]
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.