LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bebeğini terk eden anne tutuklandı

started by sTRaLiS 11 May 2007 19-year-old topic 3 Replies 4.082
KONYA (IHA) - Konya'da, 9 ay hamileliğini ailesinden saklayıp, gece yarısı gizlice doğum yaptıktan sonra bebeğini ağacın altına atan 17 yaşındaki anne, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün sabah saatlerinde bir ağacın altında çıplak vaziyette bulunan 1 günlük kız bebeğin annesi 17 yaşındaki B.E, kaldırıldığı hastaneden taburcu olarak Konya Adliyesi'ne sevk edildi. 17 yaşındaki anne mahkemede, bebeğin babasının askerde olan sevgilisi olduğunu söyledi. B.E, Mardinli olduğu için ailesinin kendisini öldürmesinden korktuğunu, bu nedenle gizlice doğum yaptıktan sonra bebeği sokağa bıraktığını anlattı. Kendi çocuğunu ölüme terk ettiği gerekçesiyle 17 yaşındaki B.E. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Öte yandan, 2 kilo 900 gram ağırlığında ve 50 santimetre boyunda olan kız bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından çocuk yuvasına teslim edileceği bildirildi.
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Konya'da, 9 ay hamileliğini ailesinden saklayıp, gece yarısı gizlice doğum yaptıktan sonra bebeğini ağacın altına atan 17 yaşındaki anne,

:shock: :shock: :shock: :roll: :|

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
dokkkuzzzzzz ayyyy :shock: 17 yaşında hemde.... :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.