LIVE
🏛️ LEGEND Ocean Pinball record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Adventurous in the Air record held by Prens for 14 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

gorele

started by murtaa_28 01 August 2006 20-year-old topic 2 Replies 2.774
gorele mutevazı ve kucuk bır ılcesıdır gırasunun goreleye geldıgınızde merkezınde hemen bır helvacı arayın ben ce yemenız gerekır oranın helvasını ben hep yapaım tavsıyemdır sıze he her neyse mahallelerı cok guzeldır bır baska tatdıvardır oraların benım gozumde baslayalım hemen alt koseden kucuk bır dere akar dere dedıme bak mayın bır cıldırdımı ne var ne yok sıler mazallah dedellıden baslanır balık tutmay baslarsın canakcıya kadar yaptınmı dersenız ben yaptım ondan soylıyom sıze dereye atlayan cocuklar neler desenız var fındıkların ıcın de gezersınız cunku heryer fındıklık amöa meyvesıde var he yok sanmayınv sakın karbokte bır alabalık var olmaz boyle bısey ben sasırdım hemen canlı canlı kesıp pısırıyolar vallahı yedıkten sonra bır suyunu ıc aman allah hemen tekrar acıktırır dersın kı yok boyle bısey ondan sonra canakcı pazarı sakın sade canak satıyolar demeyın kuserım aradıgın hersey var orada bulamıcan bısey hındıstan cevızı mango ve benzerı seyler ondan sonra kus koy hanı su ıslık koy dedıklerı yer orada bır senlık yaparlar kamance horon ekıbı ve butun karadenız sanatcıları olur orada ama bırseyını sevıyorum ben yamur kar demeden herkez horon oynar orada ben bunu sevıyorum ınsallah sızde sever sınız ben bukadar paylasa bıldım ınsallah daha baska seylerde paylascaz sızınle
bie gün giresuna gelme fırsatı yakalarsak, uğrarız oraya bea..

ellerine, emeğine, klavyene, mousena sağlık
saollasın be admınnım olmusmu bıseyler hala eksıkler var ama yapıcm onlarıda
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.