LIVE
Loading stream......

HERŞEY BIDIBIDI IÇIN...

started by sTRaLiS 31 July 2006 20-year-old topic 9 Replies 7.372
Arkadaslar forumda bı kac topıcte cok fazla takılıyyoruz her konuda daha paylaşımcı olursak o kadar sıtenıun yararına olucaktır... sıtede su anda bu kadar munakasa yasıyosak...daha sanal alemde ne dengasısler var onlar aramısa gelıp bı konu hakkındakı alaycı cvp ı gorunce o daha sacma bı cvp yasıcaktır nasıl baslarsa oyle gıder..makara yapmak ta cıddıyet ıster...yasıcak cok sey var ama ben burada yasmadan dusunebılcenız ve ona gore hareket edebılcenız seyler.... :wink: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
stralise tamamen katılıyorum.......teşekkürler stralis çok önemli bir noktaya değindin..
elımden gelenı yapıcam abı haklısın gercekten paylasım yapmamız gerekıyo
saten online 3-5 kişi varr :shock: onlarlada tartışmaya girmeye gereksiz laf dalaşı yapmanın ne gereğii varr dimi amaa :thinking:

stralis :wink:
petkow wrote:saten online 3-5 kişi varr onlarlada tartışmaya girmeye gereksiz laf dalaşı yapmanın ne gereğii varr dimi amaa

stralis
ılk mesajın hayırlı olsun :D ...2.mesajını cook beklrız.. :D

bu konuda ortak fıkırde oldumasa cok sevındım arkadaslar...tesekkurler. :bluecheesygrin: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
vaybe burada bıle konunun ben oldunu hıssedıyorum ayıp be abı bukadar kotuysem bana acık acık soyleye bılırsınız ben de ceker gıderım bırdaha gelmem
gelecekte mutlaka benim olacaksın
offffffffffffff..offfffffffffffffffffffffffff...murat bu mesaj sana ozel

olsaydı ...gelır yuzune soylerdım rahat ol... :mad2: :mad2:

Vazgeçersen Kaybedersin
ya abı kımse benım yuzume bısey konusmuyo herkez arkamdan konusuyo ben sıkıldım artık yeter
gelecekte mutlaka benim olacaksın
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

Vazgeçersen Kaybedersin
Murat kardeş... burada şu an itibariyle.. 6981 mesaj var...

biz dünyaya yayın yapıyoruz.. herkes bu mesajlardan bi kaçını üstüne alınsa.. ne olur halimiz?

Yandık valla.. :wink:

Ayrıca stralis arkadaşımız bu mesajı, yaklaşık 1,5 ay önce attı, (zaten mesaj tarihide yazıyor, mesajın altında)

Düşüncelerine %100 katılmakla beraber, herhangi yanlış anlaşılmaya yol açmamak için yorum yapmamıştım.

Ki STRALiS yöneticilerimizdendir, eksikliğini hissettiği bir şeyler olmuş ki böyle bir konuyu dile getirerek, önem verdiği siz değerli üyelerimize, GENEL OLARAK, INCITMEDEN uyarı yapmıştır.

Tansiyonu yükseltmeden, hareket edelim..

Eğlenelim, gülelim...

SAYGILARIMLA..
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.