LIVE
Loading stream......

Download bitti yaşasın upload!

started by GökkUşAgI 10 March 2007 19-year-old topic 0 Replies 1.955
Internetin yeni yeni yaygınlaştığı dönemlerde sanal ortamdan sadece içerik indiren, pasif kullanıcının yerini şimdilerde aktif ve tasarlayan bir kullanıcı kuşağı almaya başladı. Ikinci nesil web olarak adlandırabileceğimiz Web 2.0’da kullanıcılar artık site sahiplerinin oluşturduğu içeriği tüketen bir kitle olmaktan sıyrılarak bloglar, MySpace, kişisel web sayfaları ve kullanıcıların yorumlarıyla katkıda bulunduğu siteler aracılığıyla daha aktif bir internet kullanıcısı profili oluşturmaya başladı.
Almanya’da yapılan Timescout adlı araştırmada gençliğin internet kullanım alışkanlıklarının değiştiği ve internette ‘web 2.0’ olarak adlandırılan devrimin kitlesel bir fenomen haline gelmeye başladığı ortaya çıktı. Timescout’ın sonuçlarını değerlendiren proje sorumlusu Bernhard Heinzlmaier, “Kullanıcıların çoğunluğu artık internet ortamının tasarımına ve içeriğine katkıda bulunmak istiyor. Kendi tasarımını ve içeriğini sergileyenler, aynı zamanda diğerlerinin içerikleriyle de etkileşimde bulunmak istiyor.” diye konuştu.
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.