LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

hadi bakalım ne kadar dikkatlisiniz gösrerin..

started by betül_42 21 July 2006 20-year-old topic 12 Replies 7.826
bakalım ne kadar dikkatlisiniz

Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kimbilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kimbilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."
Yukarıdaki paragrafta gizli yirmi ülkeyi bulun. Hadi kolay gelsin....
ilki benden olsun...

TÜRKIYE....
kusura bakma ama bu parcada türkiye yok...gerçi diğer ülkeleride nerden buluyolar bilmiyorum 20 tane ülke hadi bulun bakalım....
:evil: ne bu durgunluk ya siteye bi kadın eli değmeli artık 4 gündür siteyi boş bıraktık hadi canlanın artık... :evil:
bu sorunun cvbını merak ettım hee...bı kac kes okudum bıseler ,cıkarmaya calıştım emme cık bıse bulamadım....sallasak tutarmı acep.. :lol: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
ben salladım.. hem de tutarlı salladım fakat tık yok...

aaa dur FRANSA var değil mi?
arkadaşlar size çok büyük bir ip ucu veriyorum safran sarısı derken fransa var mesala ee gerisinide siz bulun...
Peru,Kenya.Isveç,Fransa,Romanya,Almanya,Gana,Sudan,Fas,Iran,Küba,Irak,Çin,Gine,pana...

TAM DORT ÇIF GÖZLE BULDUK BUNLARI ASLAN YEGENLERIM SIZ OLMASXANIZ BULAMASDIM BUNLARI :)
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Hadi canım ya.. vay be.. bakalım ne diyecekler...
arkadaşlar kusura bakmayın cevap biraz geç ama cevaplarınız doğru ...
5 tane daha ülke kaldı onlarıda bulursunuz siz yegenlerinede teşekkür ederiz o zaman..cevaplarınızı bekliyorum.
1-isveç
2-fransa
3-peru
4-kenya
5-sudan
6-gana
7-gine
8-romanya
90-fas
10-panama (pana değil panama )
11-küba
12-ırak
13-almanya
14-çin
15-iran
16-
17-
18-
19-
20-
sende ki yeğenler bende olsa stralis... ah ahhhh...
yegenlerle bu kadar oluyo ..kalan cvp larıda kusenlerle bı ınvcelıcez bekleyın :))

Vazgeçersen Kaybedersin
stralis kuzenler nerde ya hala bulamadımı...
gerçi stralisin kendiside yok....
He bacım stralis de yok, kendinden haber de yok.. :kızgın: :evil:
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.