LIVE
🏛️ LEGEND Easter Egg Catch record held by bukettttt for 14 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Crazy Seven record held by neomagic for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

2 tane itiraf

started by murtaa_28 19 July 2006 20-year-old topic 34 Replies 27.447
1) kucukken bir çocugun kafansından aşşaya zıçmıştım
2)bugün birkıza teklif ttim
aferın ıyı yapmısın hahahahahaha senden de bu beklenırdı
ITIRAF EDIYORUM...
----HIC SASIRMADIM.... :!:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
teklif etmişsindir de o kabul etmiştir o da yakında bu siteye yazar merak etme ilk itirafına gelince küçükken haylaz olduğunu gösterir şimdi nasılsın allah bilir seninkilere allah sabır versin:)
ENGÜZELRANA wrote:teklif etmişsindir de o kabul etmiştir..
çok güldüm kız valla... dediğin gibi yazar belki.... :mrgreen:
bu alemde murat kardesımın teklıfını kabul etmıcek kızmı var yaww.... :D
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
tabi ki illa kabul edecek değil ki bir kişinin teklifi rededilmez o da gökhan özen ki onun gibi kimse olamaz bu yüzden fazla havalarda uçmayalım:):):):) cnm kusura bakma!
ya neden bu erkekler kendilerine bu kadar fazla güveniyorlar anlamıyorum ....;)
yaw bende bu gokhan özenı kım dınlıyuo acaba dıyorum hep ...

Vazgeçersen Kaybedersin
en guzel reno :D::D:D:D::D:D.d.d.d.D.d.D.d.d.D.d....IBO... MU GOKAN OZENMI.... :arrow:

Vazgeçersen Kaybedersin
valla stralıs kardesım sana daıma tesekkür ederım herkezın kendıne gore haylazlıkları vardır ama herkez kendıne yapar :oops: :evil:
he sunuda soylım guven konusunda ben herzaman kendıme guvenırım ama senı bılmem herkezın kendıne gore bır oz guvenı vardır
Doğru söylemişssin..

Valla herkesin kendine göre, güveni, haylazlıkları, sevdiği,sevdirdiği vardır..

yüreğine sağlık bizimle paylaştığın için.

Ayrıca bu itirafları yapan sayılı kişilerdensin..

TEBRIK EDERIM...
ben bunu tüm erkekler için söyledim..tabiki dünyanın en çirkin insanının bile bi çekici tarafı vardır.güven derken kızlar konusunda demek istemiştim...
mam olmuyo ne desem karsı cıkıyon artıkm yıldızımız barıssın senınle o kız ıtırafına gelınce kız kabul ettı he sunu da soylım ben herzaman olmasada herkezın kendıne guven dıgı bır an vardır bunu unutma sunuda soylım herkez cesaretlı deıldır bunuda unutma
ne desen karşı çıkmıyorum öyle bir niyetim yok..kız kabul etmiş olabilir ama bütün kızlar kabul edecek diye bir şey yok.bu dünyadaki en yakışıklı erkek içinne geçerli...tabiki herkesin kendine güvenir güvenmeside gerek zaten..
al ıste gene yanlıs anladın ben onu soylemek ıstemıyorum ben cogu kısı kendıne guvenıp buseyı yapmaz oyuzden ben sana bunu anlatmöak ıstıyorum orada kız kabul etmese rezıl olurum dıye bunu yapmayan lar var ben bunu soylemek ıstıyom sen hala bunda kalmıssın onemlı olan o kısının yanına gıdıp ona derdını anlatmak ben bunu soyluyom sana sen hala erkeklerın oz guvenı hepsın de vardır dıyosun ben de bunun tersını dusunuyom herkez kendıne guvenemez......................................
tamam ikimizdede bi anlaşılmak oluyor en iyisi biz bu konuyu kapatalım yoksa tartışma olcak ...ayrıca cesaretin için tebrik ederim oldu...;)))))))
yok keske senınle karsılıklı tartısa bılsek ama olmaz ıste yada dırek yazdıklarımmız msn gıbı hemen cıksa derdımızı daha ıyı anlata bılırız bırbırımıze
bence sorun, ikinizinde farklı şeylerden bahsetmesi...

betül diyor ki, bu kadar kendinize güvenmeyin erkekler, dünyanın en yakışıklısı da olsanız, reddedilebilirsiniz...

murtaa diyor ki, reddedilmeyi bile göze alarak, içimi dökeceğim, açılacağım cesaretim,güvenim var..

anladığıma göre, konunun özeti bu.

Tartışmak için aynı şeylerden bahsetmeniz gerekmez mi dostlarım?
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.