LIVE
🏛️ LEGEND Oh My Eye Ah record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Super Mario 2 record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Akrep Erkeğine Hediye Seçimi

started by BIDIBIDI 26 January 2007 19-year-old topic 3 Replies 11.308
Akrep erkeği Zodyak’ın gizli ajanıdır. Güvenlikle ilgili konular ilgisini çeker. Arabasına veya evine alacağınız değişik aksesuarlar hoşuna gidecektir. Arabası için bir CD çalar alabilirsiniz.

Bu burç aynı zamanda deriden yapılmış şeyleri sever. Deri bir ceket, cüzdan, evrak çantası veya kemer verebilirsiniz. Akrep burcu uzun süre kullanabileceği kaliteli ve klasik şeyleri tercih eder. Kitap almayı düşünüyorsanız heyecanlı bir casus ya da cinayet romanı seçmelisiniz. Evinde zaman geçirmekten zevk alan Akrep erkeğine iyi bir cins viski veya içki hediye edebilirsiniz.
merhabalar arkadaşlar çok önemli bu yarına kadar bir hediye alıp göndermem gerekiyor tam bir akrep erkeği a dan z ye kadar herşeyi aynı ama hediye seçimimi henüz yapamadım bana yardımcı olurmusunuz? :(
min aramıza hoş geldin :D

yardım istemişsin ama bence sen içinden ne almak geliyosa onu al ama illa bbişey yazmamı istersen cüzdan al en azından her para harcayışında yada kazanıp cüzdanına koyuşunda seni hatırlar :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
inan crazy bende mesajı okudum cüzdan al diycektimki sen benden önce davranmıssı :arrow: n
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.