LIVE
🏛️ LEGEND Dynasty Street record held by ugurcan3579 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Uncontrolled Road record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Canıma Kıyma

started by BIDIBIDI 13 July 2006 20-year-old topic 15 Replies 8.797
Bir savaş esnasında 100 asker esir alınıyor.

Düşman kuvvetleri bu askerleri idam etmeden önce onlara yaşamaları için bir şans veriyor. Her askere tamamıyla rastgele olarak üç değişik renkte (kırmızı, beyaz, siyah) şapka giydiriliyor.

100 asker tek sıra halinde diziliyor. Her bir asker öndekilerin şapkalarının renklerini görebilmekte, ancak kendisinin ve arkasındakileri görememektedir.

En arkadaki askerden başlanarak kendi şapkasının rengini yüksek sesle söylemesi isteniyor. Yanlış rengi söylerse ölüyor, sıra bir öndekine geçiyor.

Böyle bir durumda, en fazla askerin hayatta kalabilmesi için ne yapmaları gerekmektedir
ya bu soru ne ya ben bulamadım valla stralis bide sen bak ..güzel soru teşekkürler..
Arkadaslar soyle b1sey yapab1l1rler...en arkadak1 yuzuncu asker b1 onundek1n1n sapka reng1n1 soyler...onundek1 asker onun soyled1g1 reng1 soyley1p kurtulur ve onun onundek1de ayn1 sek1lde b1 onundek1n1n sapka reng1n1 soyler...tab1 bur,da buyukb1 ozver1 1st1yo sonucta onundek1 arkadas1 1c1n kend1n1 feda ed1cek...
Yanl1s hesaplam1yosam 100 askerden 50 s1 kurtuluyo...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
olabilir..katılıyorum stralis..
eee bu sorunun cevabı ne ..
eee bu sorunun cevabı ne ....soruyu soralı çok fazla oldu bu kadar bekletmeyelim ya açıkla artık
bıde benım kını dınleyın bakem onundekı kırmızı ıse sıyah desın sıyahsa baska renk soylesın ıllakı tutar onundekıne gore gıydırcek hallerı yokya
bence stralisin cevabı daha mantıklı..
bılmıyom ya benım aklıma bu geldı
bılmemek we yorum haa guzel :D
yorum yaparım ama sen bısey demeden soyledın benım kı haha man tıklı deılmı sımdı ben dıyorum kı ondekının zıttını soylesın dedım ben
cevaaaaaaaaaap...
ney cevapm yazmıssın nedıyon betul
eee.. cevap arıyorummmm :roll:
artık cevabı yazsanız diyorum kimse bulamadı...
:arrow: :roll: :roll: :roll:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.