Yaşamak zorunda olduğumuz bir yaşam var.Bunu en güzel diyemiyorum,en az acıyla nasıl başarmalıyız işte bütün zorluk burda. Her zaman saf, temiz ve gerçek olan sevgiye hayranlık duymuşumdur.Çünkü içimizde aslında varolan hatta varoluş sebebimizdir sevgi.Hissetmesi, söylemesi ve yaşaması ne kadar mükemmel bir duygu!Bu kelimeyi duyduğum zaman içimdeki enerji tüm şiddetiyle dışarı yansımak için adeta bedenime sığamıyor.Insanların yeryüzüne gönderilmeden önce bunun eğitimini aldıgına inanıyorum fakat bukadar güzel harika bir okadarda kolay olan bu duyguyu neden yansıtamıyoruz yada paylasamıyoruz benim anlamadıgım bu neden şöyle bir düsünüyorum kendimizi sevmeliyiz korumalıyız ama kendimizin insan olduguna inanıyoruz da bu evrende tüm canlıların ve bizim gibi insan olan varlıkları sevmek korumak çokmu zor hepimiz yüce yaradanımız tarafından bu aleme yasamak ve bazı sınavlar yani zorlukları basarmak için gönderilmedikmi yani bir bütünün parçaları oldugumuzu kabullenmek imkansızmı? Bu bencillik acımasızlık riyakarlık yalan dolan niye yapılan her kötülügün kendimize yapıldıgını anlayamıyoruz malesef. Evet bu alem sınava tabi tutuldugumuz önümüzde sürekli engeller olan bunları asmak için büyük sıkıntıları asmak zorunda kalmamız gereken ve en az acıyla atlatmaya calısacagımız okulumuz bunuda en kolay sihirli sözcük olan sevgiyle basaracagımıza inanıyorum. Inanıyorum ama galiba imkansız bir seyden söz ediyorum ben bugüne kadar bunu basarmak için çok çaba harcadım yüregimde tüm benligimi kaplayan bu enerjiyi paylasmaya calıştım bunu yansıttıgımada inanıyorum ama yansımama baktıgım zaman sadece karanlık gördüm çünkü malesef cogumuz karsıdan geleni almayı ögrenmiş vermeyi basaramıyorlar. Bu beni çok üzüyor ama yanlış anlamayın kendim için deyil bu tür insanlar için üzülüyorum gercekten bu mükemmel duyguyu yansıtmak bile büyük bir haz sonuçta yasayacagımız tüm acılar sıkıntlar burda kalacak ben egitimini aldıgım seyi en iyi sekilde uygulamaya çalışıyorum bu maddesel alemde verilen tüm ödevlerimi elimden geldigince ne kadar üzülürsem üzüleyim basarmaya calışıcam çünkü gercek olan esas geciş yapıcagımız alemden yarım kalmıs snavlar için geri dönmek istemiyorum ben her seyi gerçek olarak yasamak istiyorum ve burda vermeye çalısıp alamadıgım özlemini çektigim yıllardır hayalini kurdugum düslerimi burda yasamak istiyorum .çünkü orda kimse kimseye zarar veremez incitemez kandıramaz yıllardır insanların bana yaptıgı gibi. Işte ben kendime deyil bu tür insanlara üzülüyorum onlar bu kutsal duygunun ve paylasmanın önemini anlayıncaya kadar yada basarıncaya deyin bu aleme gelip gidicekler.
Her insanın düsledigi bir yerler yada yasantılar vardır tabi size biraz sacma gelecek ama ben geçis yapıcagım dünyamı düslüyorum sürekli. Insanın isteyipte kendinin karar veremedigi belkide en önemli isteklerinden biri. Size biraz sürekli hayalini kurdugum yerle yada yasantıyla ilgili biraz bahsedeyim. Gökyüzüne baktıgım zaman bir baska türlü parlamalı. Yıldızları yani geceler boyu konusupta cevap alamadıgım yıldızları duymalıyım denizin mavisi bir baska hissettirmeli sonsuzlugunu bana göz alabildigine yesil kaplamalı bir halı misali kaplamalı bastıgım her yeri gökyüzündeki parlak beyaza rakip olurcasına. Baktıgım her yanda gülücükler selamlamalı sımsıcak, sevgi enerjisiyle içimizde tasıdıgımız enerji yansıtmalı her bir yana gök kusağını kıskandırırcasına tüm renkleri sergilemeli. Yapılan konusulan her sey sevgi üzerine olmalı gerçek olup olmadıgını düsünmessin çünkü burası benim düşledigim dünyadır. Şimdi size imkansız birseyden bahsettigimi düsüneceksiniz ama deyil gerçekten böyle bir yer var ve ben burada yasıyacagıma inanıyorum birgün elbet bir gün çok deyil az kaldı her hayel gibi bir gün bunu yasayacagıma inanıyorum. Bence inanmak basarmanın yarısıdır. Bu yüzden yasadıgım tüm zorukları en az üzüntüyle atlatmaya çalısıyorum sabrediyorum sabrın sonu selamettir ata sözüyle yazıma son vermek istiyorum. Her sey insanın kendisinde biter yasadıgımız her sey yasayacaklarımıza bir öncüdür...
SEVGI HER SEYIN ILACIDIR VE YASAM SEBEBIMIZDIR .
Her insanın düsledigi bir yerler yada yasantılar vardır tabi size biraz sacma gelecek ama ben geçis yapıcagım dünyamı düslüyorum sürekli. Insanın isteyipte kendinin karar veremedigi belkide en önemli isteklerinden biri. Size biraz sürekli hayalini kurdugum yerle yada yasantıyla ilgili biraz bahsedeyim. Gökyüzüne baktıgım zaman bir baska türlü parlamalı. Yıldızları yani geceler boyu konusupta cevap alamadıgım yıldızları duymalıyım denizin mavisi bir baska hissettirmeli sonsuzlugunu bana göz alabildigine yesil kaplamalı bir halı misali kaplamalı bastıgım her yeri gökyüzündeki parlak beyaza rakip olurcasına. Baktıgım her yanda gülücükler selamlamalı sımsıcak, sevgi enerjisiyle içimizde tasıdıgımız enerji yansıtmalı her bir yana gök kusağını kıskandırırcasına tüm renkleri sergilemeli. Yapılan konusulan her sey sevgi üzerine olmalı gerçek olup olmadıgını düsünmessin çünkü burası benim düşledigim dünyadır. Şimdi size imkansız birseyden bahsettigimi düsüneceksiniz ama deyil gerçekten böyle bir yer var ve ben burada yasıyacagıma inanıyorum birgün elbet bir gün çok deyil az kaldı her hayel gibi bir gün bunu yasayacagıma inanıyorum. Bence inanmak basarmanın yarısıdır. Bu yüzden yasadıgım tüm zorukları en az üzüntüyle atlatmaya çalısıyorum sabrediyorum sabrın sonu selamettir ata sözüyle yazıma son vermek istiyorum. Her sey insanın kendisinde biter yasadıgımız her sey yasayacaklarımıza bir öncüdür...
SEVGI HER SEYIN ILACIDIR VE YASAM SEBEBIMIZDIR .