LIVE
🏛️ LEGEND Jewel Visitor record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kill Zombies record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Deli Öğretmen Olursa

started by BIDIBIDI 30 October 2006 19-year-old topic 4 Replies 5.700
Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı.Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi.

Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı.Baktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu.

-Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu.

Adam :

-Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi.Onlarda benim öğrencilerim.Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum.

Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti.Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi.

Pilot:

-Aman çok güzel! diye sevindi.Herhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü.

Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu.Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti.Gidip bakmak istedi.

Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok değil mi!

Dehşetle sordu :

-Öğrencilerin nerede?, diye...

-Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!
BIDIBIDI wrote:Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok değil mi!

Dehşetle sordu :

-Öğrencilerin nerede?, diye...

-Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!

yazıkkkkk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
BIDIBIDI wrote:-Öğrencilerin nerede?, diye...

-Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim

Çok Güzel
Çok ilginç. Valla acaba evlerine derken CIVCIV in ve benim düşündüğüm yeremi gönderdi ? :D :D :D

adı üstünde deli ancak bu beklenir yanee nese süperdii ama yasık olmuş öğrencilere :D
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.