LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Ben Sana Hâlâ Tutkunum Biliyor musun?

started by sessiz_firtina 29 October 2006 19-year-old topic 1 Replies 2.200
Yolları ayrı şehirlerin hangisi sana gelir bilmiyorum eski masallar misali kırk yaş sevdalarından.Söylemediğim ay düşerken bir damla aşkın rengini sevda yellerinde bekleyeceğim sensizlik zor gelse de , işte gör unutulmakta sen kaybettin artık ağlama sakın.
Ama bir yanın hep ben kalmalıydı bilinmeyen esintilerin sevdalarında.çünkü sen benim sol yanımdasın hep,bedenimde yaşam belirtileri devam ettiği sürece seni yüreğime emanet ettim.Neden mi ?gülmede gözlerime bak içinde bir damla sevgim kaldıysa çünkü o yürek emanete ihanet etmedi ve etmeyecektir bilesin.
Bilesin ki ; unutulmuş akşam türkülerinde acılara tutunup ağla derken bana,ben aynaların ötesinde gördüğün ağır sevdanın altında ağıtlarımı gizledim.sen bilir misin karanlık gecelerin kuytu köşelerinde bir tutamlık sigaramı nefeslerken her şeyimi onunla paylaşıp, göz yaşlarımı avuçlarında toplayıp kuruttuğunu,gözlerimi silip derinden bir nefes verişini bilir misin? Ömür kısa,sevda uzun,gönül yorgun artık bir sonbaharın son gülü giderken küllenen aşkımla yinede seni yazıyorum sevda tohumları kururken yüreğimde.Bir sevda filiz verdi ıslanmış gözlerim damla damla düşerken aşkına gönlümdeki kelepçelerin morlarında sevdim de seni içimden haykıramadım ki ne güneşe ,ne aya, ne yıldızlara ,ne akşamlara ,ne gecelere ,ne kuşlara ,ne denizlere,ne çiçeklere,ne yağmurlara,ne baharlara, ne eylüllere ve sende sen olan her şeye.
Hoşça kal.hep bilmeni isterim bensiz yabancı avuçların
Baharında gezerken,
ben
bedenimde haps olmuş
benliğimdeki yüreğime
seni yazdım
bir ömür boyu silinmemek üzere
bedenini bedenimdeki benliğime
haps ettim seninle.
hiç haber alma samda senden
hiç görmesem de seni
ne yaptığını bilme semde
seni hissettiğim an
yüreğimi sevdamın sardığını
fark ederim birden.
işte bu duygu
hep seni seviyorum demektir
unutma,

Evet,
Anlıyor musun beni
Ben sana tutkunum
Be aşkım
ve
SENI SEVIYORUM
Hala.
Unutma ki; bütün yaşadıklarıma sırt çevirip gidiyorum içimde geç kalmışlığın çaresizliği terkedilmişler gibi ağlıyorum kaderime ama gel gör ki her damla gözyaşımda aşkların doğduğu,sevgilerin birleştiği, sevdaların yeşerdiği,belki çileli, belki azap dolu, yinede mutlu,yinede umutlu,yinede sevgi dolu,yarınımı ,geleceğimi,sevdamı arıyorum.
Zannetmiyorum ama sana gelecek olursam bir gün aşkları olumsuz uzak sevdalardan, gururumu yenip yüreğimi ikna edebilirsem, geleceğim yine ilk günkü gibi mutluluklarla dolu bir kalple,seni seven bir gönülle.
Yine de heveslenme sakın, çünkü ben bendeki yüreğimin gururunu senden daha iyi bilmeme rağmen,
Lanet olsun ki yüreğimi saran bu tutkuya;
Hala seni seviyorum
Hala seni istiyorum...
güselmiş.....ama ümitsiz aşka aşk diyemiyom ben hiç bi zaman gelmeyecek bi sevgili....

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.