Sevgili Balıklar, bu yıl 10 Eylül e kadar, mevcut bir ilişkiniz varsa bir sonraki adıma taşıyabilir, evlenebilir, yeni ve ciddi bir ilişkiye ya da iş birliğine başlayabilir, ortaklıklar kurabilir ya da mevcut iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizde farklı olanaklara kavuşabilir, fırsatlar yakalayabilir veya ilişkilerinizde sorunlarınız varsa üstesinden gelebilir, şanslı denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz ve mevcut ilişkileriniz kuvvetlenebilir. Teknolojik araçların veya internetin ilişkilerinizi olumlu etkileyeceği bir süreçte olacaksınız. 10 Eylül sonrası bir yıl boyunca ise, şanslar, borçlar, alacaklar, krediler, nafaka, miras, sponsorluk, burs, prim, komisyon, sigorta v.b. başlıklarında kendini gösterebilir. Borçlarınızı kapatabilir, alacaklarınız varsa tahsil edebilir, partnerinizin durumundaki gelişmeler veya bonkörlüğü hoşunuza gidebilir, aradığınız krediyi bulabilir, yaptığınız işlerden komisyon alabilir, nafaka veya miras türü başlıklarda şanslı taraftaki insan olabilir veya cinsel anlamda tutkulu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte spritüel konulara ilginiz artabilir.
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.
Niobe Aslı Temel
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.
Niobe Aslı Temel