Sevgili Yaylar, bu yıl 10 Eylül e kadar, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda koruma altındasınız. Şanslar, fırsatlar ve olanaklar sizi farklı konumlara taşıyabilir. Yeni bir göreve getirilebilir, farklı sektörlerde ya da pozisyonlarda kendinizi gösterme şansı bulabilir ya da iş değişikliğine giderek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek olanaklara kavuşabilirsiniz. Bu yıl karşılaşabileceğiniz fırsatlar, işinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu maddi manevi yatırımlar yapmanız anlamına geliyor. Ekteğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz. Imajınızı kuvvetlendirebileceğiniz yenileyeceğiniz ve göz dolduracağınız bir yıldasınız Sevgili Yaylar. 10 Eylül sonrası bir yıl boyunca ise, hayatınıza giren yararlı arkadaşlar, iyi konumdaki veya durumu iyi kişilerden oluşan gruplar veya destekçi kişiler hayatınız üzerinde olumlu etki yapabilirler ya da mevcut arkadaşlarınızın türlü yardımını alabilirsiniz. Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız. Bu sosyal dönemde, sivil toplum örgütleri veya sosyal organizasyonlar için yapacağınız çalışmalar da ön plana çıkabilir.
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.
Niobe Aslı Temel
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.
Niobe Aslı Temel