Başarılı sunucu Esra Erol Instagram sayfasından paylaştığı video ile sosyal medya da çok konuşuldu.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.878
Acun Ilıcalının üzerinde titizlikle çalıştığı Survivor kadrosunda yer alacak isimlerden biri de Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan Furkan Kızılay oldu.
Türkiye?nin ilk kadın Master Chef?i ünvanına sahip olan Sedef Kıvanç nasıl 40 kilo verdiğini anlattı.
Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan Şeyma Subaşı, sevgilisini Acun Ilıcalının sırtına bindiği fotoğrafı Özledim notuyla paylaştı.
Ünlü televizyon yıldızı Gemma Atkinson, incelmiş fiziğini plajda giydiği mayo ile gözler önüne serdi.
2 yıl evli kalıp boşandığı Anthony ile Olvidake y Pega la Vuelta şarkısını seslendiren Jennifer Lopez, hayranlarının Öp öp tezahüratlarına kayıtsız kalamadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FaceTime bağlantısıyla kız istediği oyuncu Murat Yıldırımın nişanlısı Imana El Baniye Kuran-ı Kerim hediye etti.
Kiralık Aşk 62.bölüm fragmanı yayınlandı. 62.bölümde üzen ayrılık! Kiralık Aşk 61.bölümde ne oldu ve 61.bölümde neler yaşanacak. Işte tüm detaylar.
Biseksüel olduğu herkes tarafından bilinen Angelina Jolienin erkekleri hayatından tamamen çıkardığı iddiası magazin basınında bomba etkisi yarattı.
TRTnin ilgiyle izlenen Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Mustafa Yıldızdoğanın canlandırdığı Alparslan Türkeş sahnesi geceye damga vurdu.
Brad Pitt ve Angelina Jolienin olay yaratan ayrılığı sonrası spekülasyonların ortasında kalan ve ayrılığın sebebi olarak gösterilen Marion Cotillard, bu sabah iddialar hakkında konuştu.
Ünlü tiyatro sanatçısı Nejat Uygur?un çocukları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, babaların 3?üncü ölüm yıl dönümü anma programı kapsamında geldikleri Bilecik?te, Belediyesi Başkan Selim Yağcı tarafından muhteşem manzara eşliğinde sabah kahvaltısı ikram edildi.
Işte Benim Stilim yarışmasında kazandığı birincilikle adını duyuran Ayşenur Balcının yeni imajı takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.
Aşk Laftan Anlamaz 20.bölüm fragmanı yayınlandı. 20.bölüm fragmanında Hayat evi terk ediyor! Aşk Laftan Anlamaz 19.bölümde ne oldu ve 20.bölümde neler olacak. Işte tüm detaylar.
Işte Benim Stilimin 7.sezon yarışmacıları belli oldu. Birbirinden güzel yarışmacılar izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Peki Işte Benim Stilim 7.sezon yarışmacıları kimdir?
Türk Sanat Müziğinin Diva lakaplı sanatçısı Bülent Ersoy, Diyarbakır?da sahneye çıkan Aleyna Tilki?nin yaşadığı patlamayla ilgili, ?Burada sanki devletle inatlaşma var gibi hissediyorum? dedi.
Cesur ve Güzel 3.bölüm son fragmanı yayınlandı. 3.bölüm fragmanında Cesur ve Sühan yakınlaşıyor! Cesur ve Güzel 2.bölümde ne oldu ve 3.bölümde neler olacak. Işte tüm detaylar.
Kylie Jenner, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.
Güzelliğiyle son dönemin çok konuşulan ismi Deren Talu, magazin kulislerinde dönen iddialara göre Sabancının gönlünü çaldı.
Sözün Sultanı Sezen Aksunun Eksik Şiir Ikinci Kitap kitabı, okurlarıyla buluştu. Çocuklarınıza miras bırakacağınız bu evladiyelik kitapta Sezen Aksunun bir dönem külliyatı var.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.