Seksenlerde Rukiye karekterini canlandıran başarılı tiyatro oyuncusu Özlem Türkad, Bugüne kadar 24 kilo verdim. Hasta değilim, aksine sağlığım çok yerinde... dedi.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.886
Ünlü oyuncu Hande Erçel gelin oldu. Hande Erçel evleniyor mu? Aşk Laftan Anlamazın Hayatı kimle evleniyor?
Bir döneme damga vuran isimlerden biri olan, ancak sonradan ortadan kaybolan Küçük Onurun son hali görenleri şaşkına uğratıyor.
Bir süredir aralarında aşk dedikoduları çıkan Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence ve ünlü yönetmen Darren Aronofsky öpüşürken görüntülendi.
Son dönemlerde giydiği cesur kıyafetler ve ilginç çıkışlarıyla adından söz ettiren Nesrin Cvadzade Oscar gelir mi? sorusuna Oscar benim kaderim şeklinde yanıt verdi.
Kemal Sunalın 72.yaş günü; ailesinin, sanatçı dostlarının ve aynı zamanda Mavi Boncuk temasıyla Emel Sayının ve Metin Akpınarın da katılımlarıyla çok renkli bir seremoniyle kutlanacak.
Nurgül Yeşilçayın Erkan Petekkayaya hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanmasına başlandı. Petekkaya kimlik tespiti sırasında aylık gelirinin 450 bin TL olduğunu beyan etti.
Oyuncu Nurgül Yeşilçayın, oyuncu Erkan Petekkayaya cep telefonu mesajlarıyla hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanmasına başlandı.
Eğlendikleri mekandan çıkarken görüntülenen Serdar Ortaç ve eşi, gazetecileri görünce ilginç hareketler sergilemeye başladı.
Bolu Dağı?nda bir giyim markasının açılışına katılan Beşiktaş?ın eski futbolcusu Pascal Nouma milli atlet Merve Aydın?a hayranları büyük ilgi gösterirken, ikili bol bol imza dağıttı.
Sağlıklı Yaşam, Kanserle Mücadele konulu söyleşiye katılarak konuşma yapan Alman oyuncu Wilma Elles, 5 ay önce annesini kanserden kaybettiğini belirtti.
Aşık olduğumda kendimi her şeyi yapabilecek güçte hissediyorum...
Çağla Şikel, iş adamı Mahmut Ziylanla aşk yaşadığı iddialarını sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.
Buray?a yeni albümünde babasından beste hediyesi geldi.
Var mısınız Yok musunuz?da yarışan Diva Bülent Ersoy, yarışmada teklif sunan Hamdi Beyle konuşup pazarlık yaparak, yarışmada bir ilke imza attı.
.................................
Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi model Kendall Jennerın balerin pozlarına tepki yağdı.
Akşamda yer alan habere göre La La albümüyle bugünlerde müzik listelerinde Ben de varım diyen Tuğba Altıntop, ilk kez kansere yakalandığını açıkladı.
Serkan Borayla evliliklerini bitirme kararı alan Helin Avşar, boşanma kararını askıya aldı. Avşar Serkan ile inşallah anlaşırız. dedi.
Son dönemin gözde modellerinden ve Keeping Up with the Kardashians reality şov yıldızı Kendall Jennere doğum gününde hayranı lüks bir hediye aldı.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.