LIVE
🏛️ LEGEND Brave Death record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Siberian Huskies record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jewel Visitor
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 237.924
Yeni programının konuk profilini tarif ederken Bu saatten sonra Demet Akalına bir dönüş olmaz şeklinde bir ifade kullanan Okan Bayülgene Demet Akalından sert bir yanıt geldi.
Kansere yenik düşen Tarık Akan, yakın arkadaşının Amerikada tedavi ol önerisine Atatürk gitmedi ki ben niye gideyim? şeklinde yanıt vermiş.
Kendi ismiyle çıkan kitapta özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tarkan, Türk erkeğinin kalıbına çok aykırı bir erkek var sahnede. Yumuşak olarak nitelendirmemek lazım dedi.
Hindistana giden ve buradaki izlenimlerini kaleme alan Ayşe Arman, Hintli kadınlar gibi giyinip fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Megastar Tarkan, Expo 2016 Antalyada coşturduMegastar Tarkanın Expo 2016 Antalyada verdiği ikinci konserini 15 bini aşkın hayranı izledi.
Usta sanatçı Tarık Akan için düzenlenen törende bir konuşma yapan 52 yıllık arkadaşı Zeki Irfanoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.
Yeşilçamın usta oyuncusu Tarık Akan için tören düzenlenen törende çoğu kişi salona giremezken, girenler de çalışmayan klimalar nedeniyle içeride zor anlar yaşadı.
Yeni filminin çekimleri sırasında Londra sokaklarında kan revan içinde dolaşan ünlü oyuncu Natalie Dormer, hayranlarını korkuttu.
Ilham veren müzikleri ve besteleriyle new age müziğin yaratıcılarından, Yanni, 22 Eylül akşamı ?Gelecek Nesiller Için Yeşil Bir Dünya? mottosuyla açılan Türkiye?nin ilk EXPO?su ?EXPO 2016 Antalya? da görkemli bir konser verecek.
Kansere yenik düzen Tarık Akan için düzenlenere törende konuşan Nebil Özgentürk, Büyük bir hayali vardı. Kuvayi Milliyeyi film yapmak istiyordu dedi.
Usta oyuncu Tarık Akan için sosyal medya yapılan olumsuz yorumlara kızan Gülşah Saraçoğlu, Daha toprağa verileli 24 saat bile olmadan bunları konuşmak beni rahatsız ediyor dedi.
25 yaşındaki tenisçi sevgilisi Grigor Dimitrov ile yüzük alışverişine çıkan 38 yaşındaki Nicole Scherzinger, rahat tavırları ile tüm bakışları üzerinde topladı.
21 Eylül Dünya Barış Günü?nde Nilüfer?de barış mesajları verilecek.
Sosyal medya hesabından göğüs dekolteli fotoğrafını paylaşan Ebru Polat, Burada bakmanız gereken tek detay: Yüzüğüm notunu düştü.
Dün ilk bölümüyle ekrana gelen Içerde dizisinde Polis Akademisinde okuyan Sarp karakterine hayat veren Çağatay Ulusoyun kavga sahnesi nefes kesti.
Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaştığı filmle gündeme gelen Özcan Denizin son paylaşımı kadın hayranlarından tam not aldı.
Takipçilerinin burnunda estetik var eleştirilerine fotoğrafla cevap veren Ceyda Ateş, Buyrun kırılan burnum arkadaşlar kırıldığı an çekildi dedi.
Cinsel oyuncağı olay olan Shakiranın sevgilisi Gerard Pique, konuyla ilgili yöneltilen soruya Shakiranın da söylediği gibi orada öyle bir nesne yok. Yorumlara gülüp geçtim yanıtını verdi.
Tarık Akanın 1973 yılında oynadığı ve milyonları gözyaşlarına boğan filmi Canım Kardeşimin Kahramanı Tarık abinin de kanserden vefat etmesi çok acı bir tesadüf oldu dedi.
Tarık Akanın ağabeyi Turgut Üregül, katıldığı canlı yayında cenazenin kendisine gösterilmediğini belirterek Soyumda imamlar var. Kardeşimi dini vecibelere göre defnetmek isterdim dedi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.