LIVE
🏛️ LEGEND Saratoga Slingo record held by fahri for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Super Fish record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
user bidibidim set the record of the year in Captain Usa
user bidibidim set the record of the month in Captain Usa
user Welcome to our community petulu1994336 👋
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
user Welcome to our community vjztlbof 👋
user Welcome to our community abttomeika09 👋
user Welcome to our community abttomeika1 👋
user Welcome to our community zirconi81 👋
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

2016 Yılı Magazin Olayları

started by MagazinEL 02 January 2016 10-year-old topic 2.107 Replies 238.003
Nihat Hatipoğlu, Ramazan boyunca sürdürdüğü televizyon programını tamamlarken 5-6 yıldır Ankaradan benimle gelip ekranda gözükmeden beni izleyen eşime çok teşekkür ediyorum dedi.
Mustafa Ceceli, bayram için verdiği röportajda Fatihteki Cerrah Mehmet Paşa Camisinde ezan okuduğunu söyledi.
Antalyada bir otelde sahne alan Mirkelamın konserine, aynı otelde ailesiyle birlikte konaklayan yakın arkadaşı Kıraç katılmadı.
Ünlü isimler Ramazan Bayramını sosyal medyadan sevenleriyle paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarda ve mesajlarda birlik, beraberlik ve mutluluk mesajları verildi.
Kim Kardashian, şarkıcı Fergienin M.I.L.F $ isimli video klibinde rol aldı.
Son dönemde Bağdat şarkısıyla büyük çıkış yapan Ayla Çelik Beyazıt Öztürkle yakıştırılmıştı. Bülent Cankurt bugün Günaydındaki köşesinde Ayla Çelikin gerçek beyaz atlı prensini yazdı.
Sosyetik güzel Eda Taşpınar, Bodrum tatilcilerle dolup taşınca Yunanistanın Mikanos Adasına kaçtı.
Ünlü şarkıcı Alişan, annesinin her gün 4-5 kızın fotoğrafını gösterdiğini belirterek Birini beğendim ama photoshop varmış diye konuştu.
Geçtiğimiz ay evlenen Gülşen, Ozan Çolakoğluyla yaptığı tatilde köşe bucak kaçmasına rağmen belirginleşen karnını saklayamadı.
Ceyda Düvenci, doğduktan bir gün sonra beyin kanaması geçiren kızı için eşiyle ABDye gitti. Kızının yürüme terapisinden fotoğraf paylaşarak yakında yürüyebileceğini söyledi.
Sinem Öztürk eşi Mustafa Usluyla Almanyaya gitmek için geldikleri Atatürk Havalimanına kurulan taziye masasını ziyaret ederek duygusal anlar yaşadı.
Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasarın kızları Yasmin Erbil Fransanın Nice kentinde tatilin keyfini çıkarıyor. Sık sık cesur pozlar paylaşan Yasmin, yine paylaştığı fotoğraflarla gündemde.
Bodrumda eşiyle tatil yapan Selçuk Inan eşinin güneşlenirken görüntülenmemesi için Çekmeyin kardeşim diye bağırarak objektiflerin önünde baraj kurdu.
Gülşen eşi Ozan Çolakoğluyla çıktığı Hadisenin sahibi olduğu La Plajda kavga eden grup şişe ve kırık bardakla birbirlerini kesince topuklu ayakkabılarla kendisini orman yoluna attı.
Ceylan Çapa Erkeğe tokat attın mı sorusuna Uçan tekme bile attım. Ben şimdiye kadar asla kimseden dayak yemedim diye cevap verdi.
Sosyetik iş adamı Hacı Sabancı, Özge Ulusoyla çıktığı Ibiza tatilinde kesenin ağzını açtı. Sabancı, günlük kirası yaklaşık 65 bin TL olan süper lüks yatla aşkına Ispanyanın en güzel koylarını gezdiriyor.
Ece Erkenin eski eşi Serkan Uçar, Ceylan Çapaya yumruk attığı haberleriyle gündeme geldi. Ünlü sunucu Instagram sayfasında manidar bir paylaşım yaptı.
Sunis Efes Royal Palace Resort?de sahne alan ünlü sanatçı Selami Şahin, Izmirli hayranlarına coşku dolu bir bayram yaşattı.
Yoğun bakımda tedavi gören şarkıcı Harun Kolçakın sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.
Simge Tertemizin Eda Taşpınarın güneş yağlarını kullandıktan sonra vücudunda isilikler çıktığını söylemesi üzerine Taşpınar vücut tipi ve rengine uygun ürün kullanmadığını söyledi.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.