20 Nisanda Istanbuldaki evinde sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve bir süre hastanede tedavi gören Şafak Sezer, şimdi de kalp krizi geçirdi.
Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
2016 Yılı Magazin Olayları
started by MagazinEL
02 January 2016
10-year-old topic
2.107 Replies
237.939
Ünlü bir firmanın internet için hazırladığı reklam filminde ütü yapan Burcu Esmersoyun bunun için 150 bin TL aldığı konuşuluyor.
Tarkan-Pınar Dilek çiftinin nikahından ilk kez ortaya çıkan fotoğraflarda, Pınar Dilekin annesinin başörtülü olması dikkat çekti.
Akmerkezde görüntülenen Gupse Özay, fit haliyle dikkat çekti. Oyuncu, Delihada tombikleşmiştim. Yeni filmdeki karakter biraz zayıftı. O yüzden 22 kilo verdim. dedi.
Magazin basınında birçok isimle adı anılan Ceren Hindistan, geçtiğimiz ay Pelin Sönmez ile boşanan Cengiz Çolak ile görüntülendi.
Paramparça dizisinin Dilarası Ebru Özkan ile Kurtlar Vadisi Pusunun Gölgesi Ertan Sabah önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendi.
Mezuniyet balosu için bronzlaşan 17 yaşındaki Skyler Davis, ağlayınca yüzünden kocaman izler kaldı. Bu halini sosyal medyada paylaşan genç kızın fotoğrafı da rekor kırdı.
Izdivaç programının başarılı sunucusu Esra Erol, canlı yayında giydiği elbisenin azizliğine uğradı.
Murat Boz ile mutlu bir beraberlik sürdüren Aslı Enver Instagramdan Tersim çok pistir notuyla fotoğraf paylaştı.
Yılmaz Erdoğanın iki yıl önce satın alıp yerleştiği Köyceğizdeki çiftliğinin fotoğrafları ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, kendi yetiştirdiği ürünlerle besleniyor.
Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlunun hayranlarından biriyle çektirdiği fotoğraf, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmenin sevgilisi Nişantaşında görüntülendi. Telaşlı olduğu gözlenen Tuba Duralın parmağındaki tektaş dikkat çekti.
Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlatan Hakan Ural, Babam annemin cenazesinde yoktu. Ondan bir beklentim yok. Konuşmak da istemiyorum dedi.
Muğla?nın Bodrum ilçesinde üniversite şenlikleri ile birlikte gece eğlenceleri de başladı.
Bir dönem ekranda fırtına gibi esen Gelinim olur musun? yarışması ile şöhreti yakalayan ve aranan isimlerden biri haline gelen Sinem Umaş, şimdilerde bir mağazada çalışıyor.
Demet Akalın, kızı Hiranın gün geçtikçe kendisine benzemesiyle ilgili Kızım benden daha güzel yorumunu yaptı.
Beyazıt Öztürk, Beyaz Showda Tuğba Özayın Survivor 2016ya damga vuran parmak hareketlerini tiye aldı.
Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali?nde Atilla Atasoy, 1980?li yılların unutulmaz şarkılarını seslendirdi.
?Romalı Perihan? olarak tanınan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Perihan Özkurt, düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Oyuncu Furkan Andıç, Kadında önce bacağa mı bakarsın, karaktere mi? sorusunu, Refleks olarak önce kadının bacağına bakarım şeklinde yanıtladı.
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.