LIVE
🆕 New Quick park now saves high scores — set the first record!
🆕 New Magic toy factory now saves high scores — set the first record!
🏛️ LEGEND Avenger record held by real_love for 18 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Organize record held by gülen for 13 years — unbeaten!
user Welcome to our community kmndbkzz 👋
user arinberk set the record of the year in Rock Keyboard Gestures
user arinberk set the record of the month in Rock Keyboard Gestures
user Binbir Surat 👑 broke the all-time record in Dino's Dream
user Binbir Surat 👑 broke the all-time record in Find your color hit
user Welcome to our community wdiuoifd 👋
📒 Album arinberk found a new sticker: Scooby Doo Sandviç
📒 Album arinberk found a new sticker: Protect Your Castle for Days
user Welcome to our community qratktkq 👋
📒 Album arinberk found a new sticker: Niceanimegirl
game NEW GAME: Communication
game NEW GAME: Dino's Dream
game NEW GAME: Pumpkin Asteroids
game NEW GAME: Fish Hunter 2
game NEW GAME: Bidi Hangman
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled elf_fb's 17-year legend: Go To Wc
user Welcome to our community samanthanguyenley198 👋
⚡ LEGEND TOPPLED binbir_surat toppled arinberk's 1-year legend: Ball Breaker
⚡ LEGEND TOPPLED binbir_surat toppled derman_bey's 13-year legend: Brikk
🏅 Album Binbir Surat earned a gold sticker with a record: Mahjong 247 Cube
user Welcome to our community elizabethcole88935 👋
user Sylvester rated Throw Arrow

Sen Benim Hüzün Yanımsın

started by deniz gözlü 27 December 2013 12-year-old topic 1 Replies 2.726
Sen benim hüzün yanimsin. Günesin vurmadigi gölgede kalan yanim. Kimselerin bilmedigi kendime sakladigim. En çok ayazda kalmis olup da rüzgara savuramadigim, alip alip defalarca sineme sardigim yanimsin. En çok kanayan yarama sarmaya çalistigimsin. Sardikça kanayan kanadikça sardigimsin?

Sen benim hüzün yanimsin. Her dogan günle bir kez daha ümidimi yikan tarafimsin. ?Olmadi olmayacak? dedirten hain düsmanimsin. ?Ah çiksa gelse simdi?? diyecek kadar kendimi kaptirdigim safligimsin. ?Çiksa ve gelse, alsa ve ***ürse?? diye çirpan kanadimsin. Ve her defasinda kendime kirk kez söyleyip kirk kez yanildigimsin.

Sen benim hüzün yanimsin. Söküp atamadigim umut çiçeklerini gömdügüm topragimsin. Bahar gelir yeserir diye yagmur, çamur, kar kis demeden suladigimsin. Olur da bir gün açarsin diye bekledigim sevdamsin. Sevda çiçekleri açar mi bilinmez ama umuduna umudumu bagladigimsin.

Sen benim hüzün yanimsin. Dar vakitte bulup tez zamandaki kaybimsin. Geceyle gündüzümü, yanlisla dogrumu karistiran arafimsin. Sahi sen benim sol yerimden vuran yanimsin.

Sen benim hüzün yanimsin. Sensizken anlamini yitirdigim hayatimsin. Bütün kelimelerime yükledigim anlamsin. ?Sen? diye baslayip da bitiremedigim üç noktamsin. ??Sen varsan ben varim? dedirtecek kadar kendimi hiçe saydigimsin. Kaderi kaderime yazilsin diye her gün Rabbi'me yalvardigimsin. Aklimda, yüregimde ve duamda olansin.

Sen benim hüzün yanimsin. Bakisina hasret kaldigim, sesine özlemle baglandigimsin. Özlemim, hasretim, vuslatımsın.. Olmazsa olmazımsın. Nefretim, öfkem, kinim, sevincim, umudum, düsüm, rüyam, hayalim en çok da aglayan, en çok da aglatan yanimsin?Sen tarifi imkansiz sevdam. Cansin? Candasin? Canimdan öte canimsin.
This topic was opened 12 years ago. Replying will be possible soon.