LIVE
🏛️ LEGEND Spaceship Shoot record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ninemin Elmaları record held by ApaCHe for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

YÜCE ALLAH (C.C.)AYETLERLE NE DEMEDI,NE DEDI.

started by deniz gözlü 12 January 2013 13-year-old topic 0 Replies 2.388
YÜCE ALLAH:"dilediğim iman eder,dilediğim küfreder"demedi..."DILEYEN IMAN ETSIN DILEYEN KÜFR ETSIN"dedi..KEHF 29

YÜCE ALLAH:"hidayetiniz ve dalaletiniz yazgınıza bağlıdır." demedi..."KIM HIDAYETE ERERSE KENDI LEHINE ERMIŞ OLUR,KIMDE DALALETE SAPARSA KENDI ALEYHINE SAPMIŞ OLUR"dedi. ISRA 15

YÜCE ALLAH:"isteyip istememeniz farketmez,ne yazdımsa o "demedi."BENDEN ISTEYIN KI VEREYIM"DEDI.mü'min 60

YÜCE ALLAH:"sizler benim istediğim istikamette gitmek zorundasınız" demedi..."DILEYEN ISTIKAMET ÜZERE BIR YOK TUTSUN"dedi.TEKVIR 28

YÜCE ALLAH:"başınıza gelen benim yazdığım yüzündendir"DEMEDI..."kendi yüzünüzdendir"DEDI. ALI-IMRAN 165

YÜCE ALLAH:biz her insanın çabasını kendi kaderine bağlı kıldık"DEMEDI..."BIZ HER INSANIN KADERINI,KENDI ÇABASINA BA?LI KILDIK"dedi.ISRA 13

YÜCE ALLAH:"ben değiştirmeden siz değişemezsiniz"demedi..."KENDI NEFSINIZDE OLANI KENDINIZ DE?IŞTIREBILIRSINIZ"dedi..RAD 11

YÜCE ALLAH:"benim kendisine imanı ve salih ameli yazdıklarım kurtulmuştur"demedi..."IMAN EDENLER VE SALIH AMEL IŞLEYENLER KURTULMUŞTUR"dedi..ASR 3
This topic was opened 13 years ago. Replying will be possible soon.