LIVE
🏛️ LEGEND Paintball Office record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Air Operation 1 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

B sınıfı ehliyet için..

started by sppt02 02 January 2012 14-year-old topic 2 Replies 6.470
merhaba.. benim acil bir şekilde öğrenmem gereken bir konu var araştırdım fakat hiç bir yerde tatmin edici bir sonuca varamadım size sormak istedim.. ben 1994 doğumluyum B sınıfı ehliyet almak istiyorum yani demek istediğim atıyorum 10 temmuz 1994 de doğdum diyelim sınava girmeden 2 veya 3 ay önce kayıt yaptırsam sürücü kursuna kabul olur mu yani tam olarak 10 temmuzu geçmesi mi gerekiyor yoksa 3 ay öncesinden sürücü kursuna kayıt yaptırıp sınav tarihini 10 temmuzu geçirterek sınava girsem olur mu... yani sürücü kursları kayıt ederler mi ?
Kursa kayıt olabilmek için 18 yaşından gün almanız lazım.

18 yaşınıza girdiğiniz tarihten sonraki açılacak kurs dönemine kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Sizin durumunuzda kursun kabul etmesi için 10 Temmuzu beklemeniz gerekmektedir. 9 Temmuzda dahi kurs açılacak olsa, 18 yaşından gün almadığınız için kaydınızı almazlar.
Anlıyorum 10 temmuzu geçmesi lazım yani çok teşekkür ederim gerçekten kaç gündür kafamı kurcalıyodu hiç bir yerde bulamadım cevabı tam net olarak sağolun
This topic was opened 14 years ago. Replying will be possible soon.