LIVE
🏛️ LEGEND Superman record held by Prens for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Motorcycle Racing record held by aariif for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Fun Buttons
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Şifrelerinizi sevgilinize verir miydiniz?

started by ßü$ßü$ 14 August 2011 15-year-old topic 3 Replies 4.127
Bıdıbıdı,Facebook,Twitter,Msn,Mail... gibi size ait internet sitelerin şifrelerinden birini yada bir kaçını sevgilinize verir miydiniz?

Arkadaşlar oy vermekle kalmayıp kendi yorumlarınızıda paylaşın..
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Neden istedigine bağlı , eğer güvensizlik varsa arada kesinlikle vermezdim önce bana güvenmeyi ögrenicek , hee yokk bişey olmustur ve istemiştir tc nosuna kadar verirdim heralde :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:Neden istedigine bağlı , eğer güvensizlik varsa arada kesinlikle vermezdim önce bana güvenmeyi ögrenicek , hee yokk bişey olmustur ve istemiştir tc nosuna kadar verirdim heralde
crazy genelde kontrol etmek için istiyorlar:))
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
veriridim tabiki ama arkamdan bir iş çevirirse de burnunda getiririrm o ayrı tabi :lol:

crazy katılıyorum güven çok önemli.
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.