LIVE
Loading stream......

Işte yine yaz akşamları...

started by betül_42 13 June 2011 15-year-old topic 13 Replies 10.105
Eeeee arkadaşlar yaz geldi..Tatil nasıl gidiyor..Tabi tatil yapanlara :)
Sen tatile girdin galiba betül :) senin nasıl gidiyo tatil bakalım
Bu yaz güzel geçer umarım.. sevdiklerimizle, dostlarımızla.. e artık yavaş yavaş yaz akşamlarını bidibidi ile renklendirelim.
Aminn Amiiinnnn E renklendirelim Adminim yaa buyrun ilk rengi siz başlatın :)
buralara daha yaz gelmedi aslında, seller, taşkınlar, dolular, mahsur kalanlar... Bi yaz gelsin... :D
Ben tatile girdim crazy ama daha tatil yapamadım bi türlü :)
Evet ya artık renklendirelim biraz,muhabbet olsun :wink:
Nasılsınız arkadaşlar..
Bugün çok güzel bi akşamdı benim için :)
Baha'nın konseri vardı çok eğlenceliydi,keşke her yaz akşamı böyle geçse :lol: :lol:
betül_42 wrote:Baha'nın konseri vardı çok eğlenceliydi,keşke her yaz akşamı böyle geçse
Ne güzel, eğlendiğine sevindim, e tatil resmen başladı senin için ozaman betül..
E Baha olurda ben eğlenmem mi... :lol:
Bugün staj başladı ama şimdilik iyi gidiyor,ŞÜKÜR HALIMIZE.. :wink:
staj. oo betül tam kimyager oldun desene. tebrik ederim.
arkadaşlar malatya kayısı festivali çarşamba günü başlıyor gelmek isteyeni bekleriz...

http://www.bidibidi.com/FORUM/kayisi-fe ... 22418.html
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
sıcaklar bastırdı, ama yaz hep güzeldir, heleki bu ay..
Evet kimya çok güzel bi meslek..Inş. kimyager olarak çalışmakta nasip olur...Staj süresi boyunca inş. edindiğim bilgileri sizinlede paylaşırım.. :lol:

Bugün mineral analizlerini öğrendim..Gıdalardaki minerallarin sınır değerlerini herkesin bilmesi gerekiyor..Çünkü minerallar faydalı olduğu gibi fazlasıda tabiki zararlıdır :wink:

Içtiğimiz hazır sulardaki,sürekli kullandığımız dıda markalarına çok güvenmeyin mutlaka kontrol edin,ben bu satajda gördüklerimden sonra hiç bir hazır gıda tüketmem galiba :lol: :lol:

Hava çok sıcak olmasına rağmen günler ne güzel geçiyo... :P
betül_42 wrote:Inş. kimyager olarak çalışmakta nasip olur...
Inşallah, e zaten az kaldı.. Inşallah biz de o gnleri görürüz... :wink:
betül_42 wrote:Staj süresi boyunca inş. edindiğim bilgileri sizinlede paylaşırım..
Bak bu çok iyi olur, heyecanla bekliyorum..
betül_42 wrote:Içtiğimiz hazır sulardaki,sürekli kullandığımız dıda markalarına çok güvenmeyin mutlaka kontrol edin,ben bu stajda gördüklerimden sonra hiç bir hazır gıda tüketmem galiba

Ilk bilgi biraz olumsuz olmuş... Ama bilgilendirdiğin için sağol, hazır gıda alırkan birdaha düşünelim... :D

Cr@zy yine yok.. Şu güzelim yaz günlerinde herkesi sitemize bekliyoruz.. :D
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.