Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2011
started by cr@zy
31 December 2010
15-year-old topic
18 Replies
11.750
Çok güzel Olmuş Cr@zy.. Eline Sağlık.. Harika bir çalışma olmuş, Aslında bende bir çalışmayla kutlayım dedim 2011 i bekliyordum mesaj için..
Ama iyi oldu, diğer konunun altına mesaj atmıştın, ben ayırdım,
Bidibidi Sitesinin Yeni Yıl Mesajı Olsun Bu... Mailleride 2011 de göndeririz artık..
Ama iyi oldu, diğer konunun altına mesaj atmıştın, ben ayırdım,
Bidibidi Sitesinin Yeni Yıl Mesajı Olsun Bu... Mailleride 2011 de göndeririz artık..
🖼️ image not archived
Adminim ikimizdemi yaa
Sizinki usta işi olmuş tabii harika görünüyoo ben yine aceleci davrandım galiba
cr@zy wrote:Evet sanırım öyle olmuş, aynı siyah temayı kullanmışız..Adminim ikimizdemi yaa
![]()
Sizinki usta işi olmuş tabii harika görünüyoo ben yine aceleci davrandım galiba![]()
Bu da 2010 un son esprisi olsun...
Eline sağlık, paylaşman iyi oldu, güzel görünüyor çam ağacı iyice süslenmiş.. Çok emek harcanmış süslenmeye...
Sanada huzur, mutluluk getirsin Yeni yıl...
Ağaç için çok uğraştım adminim yaa hele hediye seçmek bitirdi beni
Ama sizin hediyeniz orda değil Adminim hiç bakmayın ağacın altına 2011 e girince sizin hediyenizi vericem 
Sizede yeni yıl sağlık , huzur, mutluluk vee dilediğiniz herşeyin hayırlısını versin 2011 sizin yılınız olur inş Adminim ...
Ama sizin hediyeniz orda değil Adminim hiç bakmayın ağacın altına 2011 e girince sizin hediyenizi vericem Sizede yeni yıl sağlık , huzur, mutluluk vee dilediğiniz herşeyin hayırlısını versin 2011 sizin yılınız olur inş Adminim ...
Yeni Yılımız Kutlu, Mutlu, Hayırlı Olsun...
Harika paket yapmışsın...
,
Hediyeyi Çamağacının altında arayacağıma, mutfakta arasaydım keşke...
Sağol Sağol.. inan kimseye söylemem, yoksa çok kıskanırlar eminim...
Hediyeyi Çamağacının altında arayacağıma, mutfakta arasaydım keşke...
Sağol Sağol.. inan kimseye söylemem, yoksa çok kıskanırlar eminim...
Yaa niye gözleriniz yine böyle adminim
Ne var karnınız acıkmıştır diye size börek yaptım sıcak sıcak olmadımı aman sizde benim bi yaptıgımı beyenmiyosunuz Adminim
Bakın yeni yıla küs modunda giris yaparsam yandınız tüm yıl küs modundan cıkamam
Ne var karnınız acıkmıştır diye size börek yaptım sıcak sıcak olmadımı aman sizde benim bi yaptıgımı beyenmiyosunuz Adminim
Bakın yeni yıla küs modunda giris yaparsam yandınız tüm yıl küs modundan cıkamam
Aman yok yok, sakın küsme...
Güzeldi.. Hımmm... Eline Sağlık... 1 numara, süper... harika...
BIDIBIDI wrote:![]()
Aman yok yok, sakın küsme...
Güzeldi.. Hımmm... Eline Sağlık... 1 numara, süper... harika...![]()
Kim demiş tehtid kötü bişey diye
Acaba ben tüm yılı nasıl geçirecem bakalım...Mideme oturdu oturacak...
Ayy Adminim yeni yıla nasıl girerseniz tüm yıl öyle gidermiş derler siz şımarık modunuzla girdiniz Allah sabır versinn şimdiden
cr@zy wrote:Ayy Adminim yeni yıla nasıl girerseniz tüm yıl öyle gidermiş derler siz şımarık modunuzla girdiniz Allah sabır versinn şimdidenHepimizin, tüm Bidibidi üyeleri adına AMINNN diyorum...
2012 de büyük felaket olacak diyorlardı, sebebini anladım şimdi...
BIDIBIDI wrote:
Hepimizin, tüm Bidibidi üyeleri adına AMINNN diyorum...
2012 de büyük felaket olacak diyorlardı, sebebini anladım şimdi...
Dahada bişey demiyom Adminim
Tamam tamam, küsme.. Şaka yapıyorum biliyorsun... Sen küsersen, bu forumun neşe kaynağı, eğlencesi, tadı tuzu başka kimolabilir ki...
hah girdik de ne oldu sanki 2011 e başınız göğe mi erdi!gelsin zamlar .az önce fırına gittim.ekmeğe zam gelmiş !alın size 2011 !!!
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.