LIVE
🏛️ LEGEND Donkey Kong record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Parachute Race record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Hayvanlara sormuşlar

started by cr@zy 11 November 2010 15-year-old topic 2 Replies 3.672
Kokarcaya " Niçin düşmana pis kokulu sıvı fışkırtıyorsunuz ? demişler. "Kimyasal silah Insan haklarına aykırı, hayvan haklarına değil !''Ayrıca Bush benden şüphelenmiyor." Demiş.

: Sivrisineğe " Niçin insanları sokuyorsun ? " demişler. " Ben önce vızvızlayıp espiri yapıyorum. Anlamazlarsa iğnemle gıdıklıyorum ! " demiş.

: Keçiye " Ne inatçı bir hayvansın ? " demişler. "Inadım aklıma güvenimdendir . Yoksa bende koyun gibi kim ne derse yapardım ! " demiş.

: Kirpiye " Hayatından memnun musun ? " demişler. '' Hayatımız diken üstünde ! " demiş.

: Yılana " Niçin eğri büğrü gidiyorsunuz ? " demişler. " Dosdoğru gitmekle düşmana yem olurum. Köşeleri hiç dönemem " demiş.

: Koyuna " Neden sürü halinde yaşıyorsunuz ? " demişler. " O bizim sosyalliğimizi gösterir " demiş.

: Kekliğe " Bu kafes mahkûmiyeti nereden geliyor ? " demişler. " Soydaşlarımıza ihanetin bedeli " demiş.

: Ata " Niçin at gözlüğü takıyorsun ? " demişler. " Soruyu yanlış yere sordunuz. Bunu insanlara sorun ! " demiş.

: Tilkiye " Bu hilekârlığı nasıl öğrendin ? " demişler. " Seçim öncesi politikacıları dinledim." Demiş.

: Ineğe " Ne kadar obursunuz ? " demişler. Hayalî ihracatçılara ve banka hortumcularına göre biz oruç sayılırız." Demiş
cr@zy wrote:[b
Kirpiye[/color] " Hayatından memnun musun ? " demişler. '' Hayatımız diken üstünde ! " demiş.

:
: Koyuna " Neden sürü halinde yaşıyorsunuz ? " demişler. " O bizim sosyalliğimizi gösterir " demiş.

[/b]

ayy bunlara bayıldım yaaaa
:lol2: :lol2: :lol2: :mrgreen:

şu alıntı işi olmamış :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

alıntısız yazıcam artık yaaa :oops:
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.