Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Radyo bıdıbıdı Beta hakkında :)
started by betül_42
10 October 2010
16-year-old topic
19 Replies
13.368
Sağol betül.Canlı yayınlara başlayana kadar sıkıntıları giderelim bakalım, güzel şarkılarla, programlarla umarım sizlerleyiz..
Yaşadığın Sıkıntıyı da belirtirsen sevinirim...
Yaşadığın Sıkıntıyı da belirtirsen sevinirim...
Allah yardımcınız olsun Adminim şarkılar güzeldi ama evet o sorun forumu yenileyince oluyodu bi şarkı çalarken aynı şarkı forum yenilenince birden peydahlanıyodu
Çok anlamlı konuştum farkındayım
evet şimdilik onu kaldırdım,
Bugün yarın bi link koyacağım onun yerine..
Şimdi dinlemek isterseniz;
http://www.bidibidi.com/radyo_bidibidi.html
Betül bu arada anladım sorununu, sağol söylediğin için
Bugün yarın bi link koyacağım onun yerine..
Şimdi dinlemek isterseniz;
http://www.bidibidi.com/radyo_bidibidi.html
Betül bu arada anladım sorununu, sağol söylediğin için
Yayınlar devam ediyor... birkaç değişiklikle yakında duyurumuzu yaparız inşallah...
yolunda betül merak etme.. şimdilik neyse ama, duyurular falan yapılınca (ki 1-2 ayı bulur) dinle.. Gerçi açığız ama, tam değil
Yokum diye dinlemiyorum değilim hani bunuda belirtmek istedim
süper gidiyo yayınlar kanımca inşallah herşey sizin adınıza dahada süper olur Adminim
süper gidiyo yayınlar kanımca inşallah herşey sizin adınıza dahada süper olur Adminim
cr@zy wrote:Yokum diye dinlemiyorum değilim hani bunuda belirtmek istedimSigarayla dinlemek yasak bilmiyor musunuz....
cr@zy wrote:süper gidiyo yayınlar kanımca inşallah herşey sizin adınıza dahada süper olur AdminimOooo. hiç olmazsa bir modumuz dinliyormuş bizi...
Yakında sigaranın sağlığa zararları hakkında programlar yapacağız...
Bu arada sağolun, umarız her şey daha da güzel olur, onun için çalışıyoruz bakalım.. Radyoyu da pek duyurmadık... Çünkü biraz daha işi var, sonra bi dinlemeyin de görün bakalım...
Yaa Adminim damardan giriyonuz sizde şarkılarla napıyım insanın sigara yakası geliyo pöfür pöfür içesi geliyo
Bence duyuruyu yapın artık Adminim hani biz dinleyemesekte dinleyenlerden bilgileri alırız
herşey bidibidi için
Bence duyuruyu yapın artık Adminim hani biz dinleyemesekte dinleyenlerden bilgileri alırız
cr@zy wrote:Yaa Adminim damardan giriyonuz sizde şarkılarla napıyım insanın sigara yakası geliyo pöfür pöfür içesi geliyoPöfür pöfür bide... Allah Allah...
Sitesi hazırlanıyor crazy, daha var biraz daha...
sTRaLiS wrote:acemı uye sorusuSitemizin ilk yıllarında özellikle aktif olan, paylaşımlarıyla, katkılarıyla bidibidi de emeği olan ÖZEL ÜYEMIZIN Sorusu diyelim..
Sohbet ve diğer şeyler için farklı bir şey düşünülüyor ve hazırlanıyor... Aslında duyuru falan da yapmadık. Çünkü tam hazır değil, fakat 7 gün 24 saat açık , program ve site düzenlemeleri yapıldıktan sonra, duyurular olacak.
ben once uzun bı ahhhh cek sem soyle ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ah dıye gıden ...benı anlarsınn dımı dostum bıdıbıdı vay be ne guzel gunlermıs osluyorum valla bu arada ufak bı elestırı radyonun sesınde yankı var:)
sTRaLiS wrote:ben once uzun bı ahhhh cek sem soyle ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ah dıye gıden ...benı anlarsınn dımı dostum bıdıbıdı vay be ne guzel gunlermıs osluyorum valla bu arada ufak bı elestırı radyonun sesınde yankı varçok güzel günlerdi evet... o heycan , o yenilikler, hatalar, geceler, konuşmalar, mesajlar...
Seste yankı olmamalı, belki 2 ya da daha fazla açmış olabilirsin bi kontrol et, bazen öyle unutulabiliyor, Media Playerda çalarken, sitede de çalabilir.
Ama devam ediyor diyorsan ilgileniriz.
Nokia kullanıcıları , Nokia Internet radio uygulamasında bizi bulabilir.
Ayrıca diğer media oynatıcılarla da , cep telefonlarından dinleniliyor.
Ayrıca diğer media oynatıcılarla da , cep telefonlarından dinleniliyor.
cep telefonundan radio yayını dinleyemiyorum
Gitmenide istemedim, kalmanı da.Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.Hiç ortası olmadı bu aşkın.VARLI?INDA yokluğuna;YOKLU?UNDA varlığına ağlattın.Sevdin mi? sevmedin mi? ben hiç bilemedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan güzde yoktun.Dilde varsan sözde yoktun.Ne başı oldu bu aşkın ne de sonu...
[align=center]
[align=center]

Aşk yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı aşk..[/align]
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.